Андреа ли е най-известната българка в чужбина? Вижте как се нареди до Faydee и Mohombi!

https://hotarena.net/laifstail/andrea-li-e-nai-izvestnata-balgarka-v-chujbina-vijte-kak-se-naredi-do-faydee-i-mohombi HotArena.net
Андреа ли е най-известната българка в чужбина? Вижте как се нареди до Faydee и Mohombi!
Андреа получи поредно международно признание за успеха си.Този път то идва от слънчев Кипър, научи HotArena.

За поредна година едно от най-известните тамошни модни списание ще раздаде своите награди \"Enmoda International Awards\". Бляскавото събитие ще се проведе днес, а изпълнителката на \"Полудей\" вече е в Кипър от няколко дни.


Тя се подготвя за поредния си удар на световната сцена. На церемонията по награждаване, Андреа отново няма да си тръгне с празни ръце. За нея е отреден призът за \"Най-известната българка в чужбина\". Модното списание се интересува горещо и от случващото се в светския живот у нас.
 
И като страничен наблюдател са преценили, че красивата блондинка е най-заслужила да се окичи с това призвание. А и на нея й стана навик да прибира де що има награди в Балканите. Разбира се, зад тези призове стои нейният усилен труд, с който успя да популяризира работата си далеч извън границите на страната. Там приемат Андреа не само като успешен изпълнител, но и като модна икона. Поредното доказателство за това е наградата, която довечера ще бъде в ръцете й.

 
Преди дни пък бяха съобщени номинациите на модното списание. На парти след церемонията, родната певица бе забелязана в компанията на хитовия Faydee, с когото поддържат топли приятелски и колегиални отношения. Той също ще се качи на сцената на ежегодните награди на \"Enmoda\", заедно с Mohombi, Claydee, Alex Mica, Anda Adam, Willy William и много други звезди на международната сцена. Андреа пък ще е единствената българка сред тях и без съмнение ще представи страната ни подобаващо.

 
В събитието ще участват звезди от над 20 държави. То ще бъде излъчено на живо по каналите Fashion One и Nuber One, както и по националния канал BRT.

 
Поредното признание за Андреа от кипърското модно списание идва на фона на куп други международни награди през годините. Две поредни години - 2015 и 2016г., бе обявена за \"Най-добрата певица на България\" на Big Apple Music Award. На същите награди грабна и приза за \"Най-добър балкански изпълнител\" миналата година. Все отличия, за които колежките й могат само да си мечтаят!

13 Коментара

свинята Андреа

преди 6 години

трябваше да напишете коя е най-известната курва в чужбина

Коментирай

свинята Андреа

преди 6 години

Ако не беше Кубрат ,таз куха лейка щеше да са в девета глуха! Добре се ориентирала, за да се чува името и ?Толкова голяма любов пък едно семейство не могат да сглобят като хората и деца да завъдят! Несериозно! Тъй като тея снимки Тодорка пак се е обработила до неузнаваемост. Никъде не ходи без личния си фотограф, на който не плаща за снимки, но го черпи с екскурзии ( за да снима и обработва до неузнаваемост разбира се) и ресторанти. Адски смешно подобие на жена е тая селска пръчка. А певица никога не бих я нарекъл.Това бездарие и фалш за щастие вече не присъства на екрана и кариерата на тая умря бързичко.

Коментирай

Валери

преди 6 години

Кога фактите зборуваат и боговите молчат...

Коментирай

Санди

преди 6 години

Тя, ако не е гадже на Кубрат Пулев, щяха да я знаят само роднините й.

Коментирай

в

преди 6 години

Добре де, разбрахме! Като я няма вече по Планета си е наела ПР-ка, която усилено да я пробутва им онлайн медиите поне и да пише суперлативи за нея, та да не забравят хората коя е. Последната й що-годе сносна песен беше "Полудей", макар пак да имаше типичния за нея пошъл текст и вулгарен клип. Останалите (които по случайност съм чула) са направо болка за ушите и обида за интелигентността и са още по-зле даже. "Успешна".. ХА! Изпълнителите в чужбина знаят и признават Галена и Азис, никой друг.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 6 години

Известна с какво.........само с това,че е жената до Пулев,друго.......какво!!!

Коментирай

еми

преди 6 години

Еми винаги й се е искало да е, но уви...е очевидно

Коментирай

nilo

преди 6 години

i love u sister - gnilo, p.s. na okolovrastnoto tarsqt rabotni4ki.

Коментирай

kokona

преди 6 години

Andrea beshe po izvestna ot Kubrat.Posle i toi stana izvesten.Ne izkrivqvaite istinata

Коментирай

нимой

преди 6 години

Жи сА ПръСнеЕЕ

Коментирай

ha

преди 6 години

И аз мисля, че Андреа стана известна преди Кубрат. Това което знам, е че нейните родители са заможни, така че нищо чудно да са помогнали на Кубрат, за да му потръгне кариерата. Той е в професионалния бокс от 2009 година. А те са заедно от 2007 година. За кариерата на Андреа - добър продукт е (леко липсва талант), но й правят добри песни.Живи и здрави да са.

Коментирай

Lol

преди 6 години

Pone ima viziq...

Коментирай

hm

преди 6 години

da vzima primer ot kaka si kameliq

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.