Андреа нацелува Кобрата след победата му срещу Ариас! Вижте ексклузивни снимки от посрещането

https://hotarena.net/laifstail/andrea-naceluva-kobrata-sled-pobedata-mu-sreshtu-arias-vijte-ekskluzivni-snimki-ot-posreshtaneto HotArena.net
Андреа нацелува Кобрата след победата му срещу Ариас! Вижте ексклузивни снимки от посрещането

„Винаги, когато си на ринга, знам, че нашите сърца бият в едно! За пореден път доказа, че си най-добрият!“

 

С тези мили думи Андреа подкрепи своята половинка Кубрат Пулев по време на мача срещу Джордж Ариас, който отново накара всички българи да се гордеят, видя HotArena.

 

Както след всеки мач, и този път фолк певицата посрещна своя герой на летището, доказвайки му, че винаги ще бъде до него.

 

Андреа отново бе стилна – облечена в елегантна черна рокля, с тузарско кожено елече отгоре.

 

Тя беше първата, която поздрави Кубрат Пулев на летището, а боксьорът нямаше търпение да я прегърне и целуне.

 

Припомняме, че сблъсъкът между Ариас и Кобрата се състоя събота.

 

Българинът бе доста по-активен от съперника си и го надигра напълно, с което напълно заслужено се поздрави с победа.


Още снимки от посрещането на Кубрат Пулев вижте по-долу в галерията.

13 Коментара

Dee

преди 8 години

Андреа пак е фотошопната до безобразие. Искаме да видим необработените снимки!!

Коментирай

Ева

преди 8 години

Такъв сериозен мъж,а до него Андреа с тая синя коса,много дразни и е страшно грозно

Коментирай

true

преди 8 години

Балдър марка Тодорка посрещна своя герой. не омаловажавам постижението никак даже, но повече от ясно беше, че този двубой ще спечели Пулев и не случайно му се избра такъв партньор на ринга , за да му се изчисти името след онази унищожителна победа на Кличко. Повече от неравностойни съперници бяха - бразилецът на 38 години , много по-нисък на ръст и килограми. Пулев може да стане световен шампион един ден, но трябва да изчака Кличко да се оттегли от тепиха и от активна спортна дейност. :) Иначе, няма никакъв шанс срещу него. И всеки спор е излишен. На всеки добре започнат с нещата човек това е ясно, като бял ден. Пулев ще си остане винаги някъде там , но никога на световния връх. Но, за нас реално той си е най-добрият! Честито!

Коментирай

Милата

преди 8 години

Милата как винаги зяпа с тази рибешки отворена уста. Започвам да си мисля, че има постоянно запушен нос. Да потърси помощ от уши нос гърло специалист! Защото и в пеенето не я бива и май там е от ушите :)

Коментирай

Хахах

преди 8 години

А ти трябва да си някоя хубава, богата, известна, умна щом казваш, че Андреа е грозна и се съмнявам, че си така че МЪЛЧИ !!!

Коментирай

h

преди 8 години

И какво сега ? И можете нещо ? Ако иска ще бъде фотошопирана ако иска не ! Тя е публична личност и снимките трябва да бъдат перфектни ! И ти да си публична личност и твоите снимки ще са фотошопирани !

Коментирай

ДО h

преди 8 години

Като е публична личност никой на живо не може да повярва, че не прилича на нищо, а на снимки го докарва до травеститска хубост. Така че. до тук с фотошопа за известните личности. Пълна комплексарщина да си оправяш всички снимки............... Изкуствени цици, фотоп, намазана до ушите с грим.. ако махнем това сигурно ще бягаме с 200км/ч

Коментирай

m

преди 8 години

:P

Коментирай

ана

преди 8 години

Ева има в предвид,че ако Андреа махне сините коси,фотошопа,силния грим и се усмихне както мъжа до нея ,ще прилича на една симпатична за гледане жена.

Коментирай

kokona

преди 8 години

Super gnusni selqni sa i dvamata.Napravo mi se gadi ot tazi dvoika.Kuha i kichozna leika i typ i aroganten seltak.No kato dvoika sa tochno edin za drug.

Коментирай

...

преди 8 години

Мъжкул и физиономия на травестит е Андреа. Няма красота тук! Груба, арогантна, безвкусна и бездарна.За бездарността и като певица, тя е повече от видима!

Коментирай

От Ева до хахахах

преди 8 години

Първо:Никъде не съм напиала,че Андреа е грозна.Второ:100% съм сигурна,че изглеждам по-добре от теб,а финансовото ми полужение си е много добро.И трето:МЪЛЧИ на някой друг ще казваш.ЯСНО!!!!

Коментирай

eli

преди 8 години

kak go posreshta?imat snimki ot Karlsrue ,bila e tam!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.