Андреа нагло окраде Beyonce и Karleusha! (Много снимки с „copy-paste” попадения)

https://hotarena.net/laifstail/andrea-naglo-okrade-beyonce-i-karleusha HotArena.net
Андреа нагло окраде Beyonce и Karleusha! (Много снимки с „copy-paste” попадения)

Читателски сигнал

 

Андреа, която обича постоянно да се самоизтъква, всъщност се оказва едно копие на различни световни звезди, разказва читател на HotArena!

 

В колажите в галерията долу ще видите как родното блонди е изкопирало видеото към проекта си Universal Love от това на Beyonce - Superpower.

 

Във въпросния клип половинката на Кобрата се е издокарала с прическата на Jelena Karleusha, от която чалга певицата обича да взаимства доста често.

 

„Наред с това Андреа напоследък е решила да търси популярност и по друг начин - като тагва световни знаменитости на своите снимки и плаща на групи в instagram да публикуват нейни снимки с молба да последват профила й“, разказва читател на HotArena.

 

Теодора, както е истинското име на изпълнителката, реши да копира отново Beyonce като си направи същия мини клип като нейния с шантави движения.

 

 

14 Коментара

123

преди 8 години

За Андреа не знам, но виждам откъде Кроколиса Дойчева е почерпила идеи за новата си песен и за визията към нея. Но затова нищо не казвате.

Коментирай

JALO

преди 8 години

ku4kata ANDREA E mrasno dolno sa6testvo

Коментирай

Марияна

преди 8 години

Най-накрая ми публикувахте новинатя! Ето тава,драги е РЕАЛНА НОВИНА! Ето това е черно на бяло,без слухове, измислици, лъжи, платени статии!!!! Така се прави СЕНЗАЦИЯ, ЕКСКУЗИВНО,ШОK, а не с вашите измишльотини.

Коментирай

..

преди 8 години

Пхахаха нищо ново под слънцето.. Тодорка постоянно краде от Karleusha u Beyonce.. Няма и един клип, визия, която да не е изкопирана отнякъде. Пълна смешка!

Коментирай

14161

преди 8 години

Вие сте мега зле , хораааа.... Ахахах хахахаха , не стига че иска Да разбива музиката , стараейки се да се облича на " световно " , доколкото е възможно , а вие сте тръгнали да плюете ... И да не сте фенове на нейната музика и творчество , то поне се радвайте , че тази българка се опитва да ни популяризира в този жанр !!!!!!! Прегледайте се , честно

Коментирай

боклук

преди 8 години

Абе какво изобщо коментирате Тодорка, тази никаквица. хем е грозна, хем е дебела, хем не може да пее, а за вкуса и излишно е да се коментира. Травестит! Абсолютна бездарница! Ако не беше малоумният и приятел, като нея да я лансира и плаща , това отдавна да е на Сапарева Баня, от където е. Като българин реших да отида на мача на Пулев ( в Германия живея) да го подкрепим и за агитка. Още в първата минута след плонжа на земята от Кличко изправяйки се и заподскачайки , като кенгуро на един крак обикаляйки целия тепих и плезейки разбрах, какъв човек поддържам. Ако имаше 7 метра яма там щях да потъна от срам. Толкова неловко се почуствах, че за миг съжалих , защо съм там. И този цирк не спря до неговия край. Е, и до там му беше славата! Явно прекаленото самочувствие, нереалната оценка и голямата простотия му изиграха голям шега. Стана за посмешище! Няма да коментирам немската преса и журналистите! Та , в този ред на мисли търкулнало се гърнето намерило си похлупак!

Коментирай

Ufd

преди 8 години

Ти се прегледай,честно! Една никаквица,която копира всичко живо е Тодорка! С това подобие на певица ли да се гордея?? Нито има талант, нито азекватна визия, нито оригинални идеи, нито хубави песни, нито нищо! Тази е най-отвратителната е бездарна певица на всички времена!!!! От нея ме е срам, а не се гордея!!!

Коментирай

гръмни се

преди 8 години

Къде и какво и с какво да популяризира бе, моме? Имаш ли представа от света и нещата? Знаеш ли кой я е предложил и как е стигнала до тази номинация в Германия? И какво стана? Знаеш ли? Иди ти се прегледай и чети по-малко жълтата преса. Тодорка и певица! Тодорка и световната мода? Ти май, като говориш, не се чуваш наистина? Тодора щяла да облагороди и представи нацията! Гръмни се,честно! Нямам нищо против нея, но е бездарна певица и никаква , като човек! Това е важното!

Коментирай

ти това? ха ха ха ...серизоно ли? ххааааааааааааа

преди 8 години

Не си смешно, жалко си! Остави ,че не излизаш от този сайт, но и започна с причина и без причина да плюеш навсякъде що статия има - Алисия. Тази статия е за Андрея. Нерде Ямбол, нерде Истамбул! Разбрахме, че си вманиачено на темата да плюеш Алисия, но не разбрахме, дали си вярваш, че си фактор в нечий живот? И дали изобщо си мислиш, че променяш мнения и съдби? Жалка картинка си!

Коментирай

WTF

преди 8 години

Марияно ма, ти за тази "новина" ли се напъва толкова бе моме? Това ли ти е "сензацията"? Чак под всяка новина, пишеше разни коментари, мрънкайки защо не са ти пуснали "ексклузивния" материал..... Хахааааа, я се скрий и не си показвай жалката същност никога повече.

Коментирай

Пффф

преди 8 години

Ти се скрий, мухлю!!!! Да, това е новина!! Това е реална новина с доказателства, а не измислените и платени статии на Никлозета и Тодорка против Алисия и Галена!!!

Коментирай

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

преди 8 години

prase grozno debelo

Коментирай

WTF

преди 8 години

И каква е новината?!?! Че всички чалгарки копират и крадат вече знаем... За всяка една може да се направят същите колажи...

Коментирай

DIANA

преди 8 години

i men hora 4astno az jivdja v Nolangija

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.