Андреа носталгична като комунистка

https://hotarena.net/laifstail/andrea-nostalgichna-kato-komunistka HotArena.net
Андреа носталгична като комунистка

Носталгично е настроена напоследък половинката на Кубрат Пулев, видя HotArena. Фолк звездата Андреа пуска постоянно в интернет страницата си стари свои снимки, на които е сексбомба и пръска яко сексапил. Припомня на феновете си каква е била през 2008, 2009 година.

Последователите й се шегуват, че певицата е като старите комунисти- само да ги побутнеш леко в тролея, и започват да говорят колко е било хубаво „по онова време“, а днес всичко е „гадно“, пише \"България днес\".

3 Коментара

....

преди 7 години

Винаги е била страшна гротеска това момиче, просто преди беше по-слаба, това е разликата! С този грим, с който се "преобразява" буквално е малко плашеща! Много грим, много коси, много пози, много фотошоп, това е Андреа.

Коментирай

Ива

преди 7 години

Някой може ли да ми каже, дали Андреа си е оперирала носа ?

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Абе винаги не! 2007-2010 беше супер секси мадама! Кукличка! Е, не казвам, че не беше постигнато пак с грим, коса и т.н., но това няма значение - важното е, че беше постигнато. Изглеждаше като фина, нежна статуетка - супер секси.Мъжете харесват такива жени. Обаче после... С тази гуша, някак вечно подпухнала, с толкова много фотошоп, изглежда наистина комплексарски и гротескно. Промени се и не към хубаво. А и модата се смени - сега се носи много по-естествено излъчване и факта, че тя изглежда така, както изглежда, я прави да изглежда наистина малко зловещо, като стар травестит, който се опитва да замаже положението и да е отново това, което е бил, ама вече надали...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.