Андреа очарова Майк Тайсън в Академията на братя Пулеви (СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/andrea-ocharova-maik-taisan-v-akademiiata-na-bratia-pulevi HotArena.net
Андреа очарова Майк Тайсън в Академията на братя Пулеви (СНИМКИ)
Живата легенда на професионалния бокс Майк Тайсън, който пристигна за участие в родното издание на „ВИП Брадър“ беше специален гост на на Академията на братя Пулеви в София. Въпреки натоварената програма американецът намери време да посети залата на Кобрата в София и да раздаде автографи на феновете си, научи HotArena.

Железния Майк бе впечатлен от красотата на половинката на Кубрат Пулев, фолк дивата Андреа и с радост се щракна за спомен с нея. Домакините Кубрат и Тервел изненадаха госта си с два бели гълъба и реплика на амфора ритон от Панагюрското златно съкровище.

„Българи, тук съм“, бяха първите думи на Тайсън в боксовата академия. „Съжалявам, но доста ми се спи. Още не съм свикнал с часовата разлика. Благодаря за поканата на Пулеви. Гледал съм мачове на Кубрат, наистина го харесвам. Боксът в момента е доста по-различен от моето време. Промени се заедно с живота ни. Едно време да си беден означаваше да имаш само дрехи на гърба си. А сега като бедни се определят хора с телевизор, кола и покрив над главата. Имам жена и деца, семейството е всичко за мен “, сподели Железния Майк.

Тайсън истински се зарадва на подаръка от Кубрат и Тервел и дори се поинтересува на колко години е Панагюрското съкровище, пише \"Телеграф\".

„Това не е подарък само от нас, а от целия български народ. По този начин изразяваме своето възхищение към един велик човек“, сподели Кубрат Пулев.

„Тайсън е бил истинско вдъхновение за мен и брат ми. Като малки сме гледали телевизия и сме чели вестници за неговите победи. Той е една от причинните да се влеем в бокса“,
каза още Кобрата.

\"Майк показа, че наистина е голям не само като боксьор, но и като човек. Когато му показахме гълъбите им се радваше като малко дете. Сега ще му е трудно да ги прибере с САЩ, тъй като има закони за пренасяне на животни. Той обаче държи да си ги вземе“, добави Тервел.

Преди да се раздели с братя Пулеви Динозавъра сложи подписа си на всички ръкавици в боксовата академия на двамата братя.

5 Коментара

***

преди 7 години

Милата как гледа, като че ли разбира какво говори хахахахаах

Коментирай

iva

преди 7 години

Тя наистина говори много добре английски!!!

Коментирай

aman

преди 7 години

Dokoga s toq photoshop, mq, Todorke?

Коментирай

jnk

преди 7 години

tova momiche ima speshna nujda ot kardinalna promqna v imidja i shte e nov 4OVEK, pone vanshno

Коментирай

ъъ

преди 7 години

Като гледам, даже и тоя тежкия грим, който носи като маска, нито операциите и инжекциите в джуките, нито екстеншъните и ежедневните фризьорски услуги и т.н., че и в добавка с фотошопа, и това даже не я спасява и не я прави хубава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.