Андреа показа на колежките си как се прави международен проект! (ВИДЕО)

https://hotarena.net/laifstail/andrea-pokaza-na-kolejkite-si-kak-se-pravi-mejdunaroden-proekt HotArena.net
Андреа показа на колежките си как се прави международен проект! (ВИДЕО)

Родната певица Андреа пусна най-новото си музикално предложение „Страст“, в което участие взеха румънската й колежка Отилиа и рапъра Шаги. И този път русокоската се довери на продуцента Кости, с когото вече работят отлично от години, узна HotArena.

 

Модерното видео започва и завършва с типични за фолк жанра ритми, а по средата се редуват стилове като поп и хип-хоп.

 

Нашенката провокира през цялото време с еротичен поглед и секси тоалети, като Отилиа не остава по-назад.

 

В клипа се срещат и няколко мацки, които поклащат секси дупета, изпълнявайки нашумелия танц twerk.

 

Видеото бързо набира популярност и се харесва на феновете от цял свят, с което Андреа показва индиректно на бившия си продуцент Митко Пайнера, че и без него може да успее в кариерата.

 

Американски сайт пък е включил името й в статията „6 чуждестранни артисти, които да следим в Америка през 2016г.“, описва „България Днес“.

 

Междувременно Андреа обяви, че песента й от 2010г. „Хайде хопа“ е достигнала заветните 20 милиона гледания в YouTube.



22 Коментара

кати

преди 8 години

То е перушина,то са задници.то е ритъм.........страхотия!!!Проссто типично,нищо различно.......ахаххаааааа!!!

Коментирай

Ми

преди 8 години

Горзна работа. Песента изобщо не ми харесва, а клипа - още повече. Този фотошоп е страшна работа. Чак толкова идеални, блестящи тела.. мола ви са

Коментирай

Dee

преди 8 години

Преди години много харесвах Андреа. Въпреки липсата на талант правеше хитове и си личеше, че има усет за бизнес. Само че от тогава грам не е мръднала. Само знае да показва цици и перхидрол. Вече не е различна, а досадно скучна. Относно въпросното видео - другата девойка я надминава не само по глас, но и по сценично поведение и външен вид. Вече й е време на Андреа да се преориентира в друга сфера. Музиката хич не й върви.

Коментирай

rubi

преди 8 години

palna parodia .....koe da i xaresam na tazi pesen po zle i ot chalga ...malko kato boza smesena s djoni wolker

Коментирай

anna

преди 8 години

palna tapotiq maiko mila :)))))

Коментирай

slaba rakiq

преди 8 години

Ne stava nito pesenta nito klipa, bull shit

Коментирай

ъ

преди 8 години

Съгласна съм с втората част на коментара, че е скучна и досадна, с тази разлика, че нямам намерение да въртя рейтинг на пошлите й "песни" и вулгарни видеа, с който рейтинг после да се хвали из интервюта и ФСБ. И също така за мен никога не е била певица с хитове, не ми се е струвала интересна никога, нито различна.

Коментирай

ъ

преди 8 години

Е нищо де! Поне й навъртя и ти рейтинг и спомогна да се мисли за велика! Аз от много години съм престанала да й давам шансове и да й въртя гледания, за да трупапопулярност. Всъщност никога не е правила песен, която да ми харесва, но въпреки това много години кликвах от любопитство да видя какво е направила. После осъзнах, че й помагам така. Ако има 5 гледания на видео в интернет ще е голям удар по самочувствието й, но българите продължават да отварят неща, дори когато знаят, че няма нищо за гледане там.

Коментирай

haha

преди 8 години

Как? Като си мрънкаш под носа и седиш на един стол, за да не се види колко си дебела ли?

Коментирай

кючек + не може да излезе от простотияата си

преди 8 години

И ....така и не разбрах пее ли, говори ли Андреа? Виж румънката има колоритен глас и пее. Всъщност РУМЪНКАТА и Шаги правят песента. Тази е за попълнение и гледа, като издоен бик в закусвалня през цялото време и се въргаля по земята, като животно. Това,че прави песни с други изпълнители няма да я направи певица. ТЯ НЯМА ГЛАС! Каквото и да прави, с който и да го прави, БЕЗДАРНА Е! НЯМА ГЛАСОВИ ДАННИ ЗА ПЕВИЦА! Триста купи и корони да и купят - няма да пропее!!! НЯМА ГЛАС!

Коментирай

Как прави милионите си гледания? Ясно е!

преди 8 години

КАКТО СИ ПУСКА ВИДЕОТО В РАЗЛИЧНИ ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ САЙТОВЕ. ХОРАТА ОТ ЛЮБОПИТСТВО ОТВАРЯ, ТА ДОРИ НЕ ГО ИЗГЛЕЖДАТ ДО КРАЯ... НО,. ИМА ПОСЕЩАЕМОСТ. ТОДОРКЕ, И МИЛИAРДИ ПОСЕЩЕНИЯ ДА НАВЪРТИШ, ТИ НЕ СТАВАШ ЗА ПЕВИЦА , ПЪРВО НЯМАШ НИКАКВИ ГЛАСОВИ ДАННИ И ВТОРО ОСТАРЯ И АКО НЕ Е ФОТОШОПА СИ ШОПАР - ГРУХ, ГРУХ! СКРИЙ СЕ, ПАЧА!

Коментирай

оценка

преди 8 години

Пълна порнография и прокисната боза. ХотАрена, затова ли и споделихте тук видеото, за да и навъртите гледания? Не го правете , нищо не губите, тези дето няма да го чуят! Нека се мисли за велика!

Коментирай

Barcafan

преди 8 години

Pfff, a na nikoletka iznosenite chepici na Plein ot kude gi izkopa. Tiq i gashtite li si menkat, mn gnusno. Golqm merak da sa markovi i dvete smeshnici.

Коментирай

Песента на годината.

преди 8 години

Страхотна песен, дано продължава да ни радва с още по-големи хитове.Клипът е леко провокативен и много интересен.Андреа и Отилиа красиви както винаги.

Коментирай

бивш фен

преди 8 години

Защо на Тодорка не и се чува гласа? Много тихо бе, я виж другото момиче как пее. Нашата пак се изложи. Когато издаде самостоятелна песен е лесно да се прикрие липсата на талант. Но сложат ли те редом до някой който има глас всичко си проличава. Истината е, че Андреа се крепеше единствено на това че беше добър продукт - плащаше за кавър на хитови песни, показваше гръд, докарваше моркови парцали и клиповете бяха провокативни. Мисля че хората вече са на друга вълна. Не се впечатляват от визия, но пък не биха простили липсата на глас. Тедито да си търси друго поприще.

Коментирай

бивш фен

преди 8 години

*маркови парцали :D

Коментирай

отврат

преди 8 години

Ако тази песен и клип наричаш страхотно меко казано си лишена от вкус и всякаква представа от кое е страхотно, и кое не. Типична чалга помия , кючек марка, пошлост и толкова изтъркано звучене ,че чак отвращава. Никакво модерно звучене, едно и същи ритми и на Шаги.. момичето от Румъния извисява глас при високите тонове понякога, което единствено се откроява в тази бълвоч помия и цигански ритми. За Андреа нямам думи- бездарна отвсякъде! Пародия на певица.

Коментирай

Много е смешно

преди 8 години

да си жена с малко по-наднормено тегло, а в клиповете си да се правиш на моделка с дълги и перфектни крака. Ами нали хората те виждат после - я на участие, я по улицата.. баси фаша и падението. Да не говорим за русата, проскубана коса.. ретро чалга порнография! Нищо ново и разично - силикон и перхидрол. А другото момиче какъв ангелски глас има, а тази нашата все едно говори.. те хората нито са слепи, нито са глухи!

Коментирай

Песента на годината.

преди 8 години

А вие защо решихте,че съм жена и трябва да имам вашия вкус и разбирания???Като не ви харесва не го слушайте.

Коментирай

минала е покрай песен на годината на светлинни години разстояние

преди 8 години

Защото съм сигурна на 100% , че си жена. А, ако допуснем че не си,какво значение има... факт е, че нямаш вкус- пола няма значение. И кой ти е казъл, че го слушаме.... порслушахме го веднъж , за да можем да изкажем мнението си. Ако беше добра песен , защо да не кажем -да. Но, в случая си чист долнопробен кючек , сякаш чувам първите люти кючеци на Азис. И той напоследък прави по-добри песни от въпросната "певица". И има глас за разлика от нея.

Коментирай

ujas

преди 8 години

EDIN BEZDAREN TRAVESTIT!

Коментирай

Песента на годината.

преди 8 години

Това, че на вас не ви харесва песента не определия кой има вкус.Всеки си има разбирания и предпочитания, и слава бого не съм жена, за което се радвам тъй като определено женската злоба не ми е присъща.А също извинете любопитството ми, но да не би да слушате джас?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.