Андреа посвети песен на Валери и Моника? (Николета БЯСНА)

8310
30 Октомври 2013, 19:00


„Зная какво си казал – не помниш друга като мене да си мразил. Кажи тогава на тази с тебе защо очите ти са все във мене?“

 

Това гласи рефрен от новото парче на Андреа „Няма да съм аз“. За него фенове предположиха, че е посветено на аферата между Моника и Валери, видя HotArena.net.

 

„Това все едно го е писала Моника към Божинов и Николета“, коментират интернет потребителите веднага след като Андреа разкри пълния текст на парчето.

 

Съмненията им са доста основателни, имайки предвид колко големи приятелки са Андреа и Валериева. Певицата я подкрепя във всяко отношение и нищо чудно да е решила да посвети песен на нея.

 

„Виж ме, виж и нея! Познай усмихвам ли се или ти се смея! Няма да съм аз, ако й спестя с песента „Махай се“ да я поздравя“, се пее в песента.

 

Според фенове на Андреа това са думи на Моника към Николета. „Анди, с тази песен направо срина Николета, онази сигурно пръска огън и жупел“, потриват доволно ръце зложелатели на Лозанова.

 

Дали обаче не е прекалено от страна на Андреа да посвещава песен на Валери и Моника. Все пак аферата им бе краткотрайна и не от значение, поне за Божинов. Но може би любовницата е тази, която не може да забрави…

 

Вижте целия текст в галерията.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
една
преди 4 години
-10
ХЕ,Анрейка не може да забрави секса за една вечер с Валери.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени