Андреа с телефон за 2500 лева (Певицата сложи новия Айфон 6s+ в чанта за 4 бона)

https://hotarena.net/az-jenata/andrea-s-telefon-za-2500-leva HotArena.net
Андреа с телефон за 2500 лева  (Певицата сложи новия Айфон 6s+ в чанта за 4 бона)

Със супер телефон за повече от 2 бона се похвали Андреа броени дни преди да пусне първото си видео като самостоятелна бойна единица в чалга бизнеса, научи HotArena.

 

Певицата, която наскоро напусна гиганта „Пайнер“, за да се продуцира сама, си е купила Айфон 6s+. Цената му е над 2000 лева, а родната звезда е добавила и луксозен гръб с кристали Сваровски, който се поръчва отделно и струва още 500 лева, пише „Всеки ден“.

 

И ако за много български кокони това е достатъчно, за да изпаднат в луда завист, то нека споменем, че чантата, в която Андреа прибира телефона си, струва близо 4 бона. Това е луксозен „Луи Вюитон“, който се продава в комплект с портфейл.

 

В описанието на производителя се подчертава, че е идеален за всякакви случаи. И е само малка част от огромната колекция аксесоари, с които певицата може да се похвали.

17 Коментара

rady_pl

преди 8 години

xaxa 1100 e iphone 6s,, ne e 6s+ takav nqma xaxa ima 6s i 6+ .. nai skapiq e 1300 .. pak gluposti pishete ima gi naizplashtane na dobri ceni po 50 ili 70 lv na mesec veche seki vtori selqnin e stakav tel.. a chantata i toq kalaf mqzat na mentaci

Коментирай

oфф

преди 8 години

Да беше нахранила няколко сирачета да и кажем евала.......може да си завре хайфоня у дупето.

Коментирай

Do rady_pl

преди 8 години

Ahhahah mnogo si zle,kak da nqma 6s+???ne si v 4as ne6to,predi da pi6e6 vlez v saita pone da si proveri6 informaciqta,4e se izlaga6...hhahaha

Коментирай

Simona

преди 8 години

Много ме интересува Андреа с какъв телефон е... Благодаря за тази животоспасяваща информация :)

Коментирай

...........

преди 8 години

nedeite pisa mnogo podrobnosti za accesoarite na Andreshka, shoot' utre Nikicha kat' se poiavi s tiah, shte razberem chii stari drehi i accesoari nosi prepechenata pleshiva mumia

Коментирай

kat

преди 8 години

Stom mogat da si pozvoliat takiva skapi vesti,to da biaha napravili darenie za bednite hora s\u Nova godina,4e da gi zapomnim s nesto hubavo !!!

Коментирай

ъ

преди 8 години

И защо да умираме от завист? Андреа никога не изпуска телефона от ръка, очевидно е зависима. За мен телефонът е просто телефон. Нито го взимам почти никога, когато излизам от нас, освен ако не очаквам обаждане, нито ми е важен , нито бих пръснала някога толкова пари за такава простотия, дори и да ги имам излишни. Струва ми се признак на голяма простотия дори да пръснеш толкова пари за телефон и очевидно е пристрастена към тая джаджа, което също ми се струва лошо. А марката Луи Вютон за мен е може би най-грозната популярна марка.

Коментирай

О леле

преди 8 години

Никой не се интересува тоя крокодил с какъв телефон е. Още по-малко, че всеки втори е с айфон. Голям праз.

Коментирай

прозира вашата същност

преди 8 години

Ало, писарите не си мислете, че вие каквито сте злобни и завистливи, такива са всички хора! Не, не сме и няма за какво да и завиждаме. Първо, защото много могат да си го позволят този телефон и второ , защото нито е необходим ,такъв скъп телефон на аудиторията, нито с нещо повече служи. Явно съдите по себе си за останалите! Злобни, завистливи и комплексирани дребни душици!

Коментирай

испаднах в дива завист, как ще живея от сега нататък!!!!!!голям смях!

преди 8 години

Ако, този телефон ще направи Андреа певица или да и подари глас- ЧЕСТИТО! Другото е без никакво значение!

Коментирай

поправям се!

преди 8 години

поправям се- иЗпаднах...

Коментирай

мдааа

преди 8 години

И с пари, пак никога не бих си купила такава лъскава циганска кутийка- никога! Знае се, кой обича ба блести , да се показва, за да се забелязва.... който няма с какво друго! Комплекси!

Коментирай

BG

преди 8 години

kurva bez telefon ama molja vi kurvata na kubrat e lajno

Коментирай

Kofti

преди 8 години

Тодорка пак е пазарувала от китайските сайтове на поразия....

Коментирай

Istina

преди 8 години

Takaaaaammmm, sega edin burz urok po ceni na veshti, che qvno vie neshto bulnuvate i si nqmate predstava ot nishto. Telefoncheto mi mqza na 6-za, dori mai ne e 6+. Ot vuprosniq kaluf nqma nikakuv nachin da razberete dali e 6 ili 6+. Izglejda mi zlatist, koeto vodi do fakta, che si e starata 6, zashtoto 6+ pusnaha i rozov, koito ako andreika si e kupila sus sigurno shte izbere tozi cvqt, zashtoto vsichki vuprosni kurvi i tem podobni bokluci se obzavedoha s vuprosniq rozov 6 ili 6+. Telefona ne e veche tolkova skup, a i na izplashtane kum nqkoi operator izliza 50 lv na mesec, koito da se nadqvame Andrea moje da otdeli. Kalufut e s brokat, a ne s kristali Swarovski, pulno kitaisko proizvodstvo na cena mejdu 5 i 10 lv. A za super mega skupata "chanta" na LV, vie seriozno li?????? Tupi i.i slepi ste? Tova e obiknovenno portmone na markata, ne e nito limitirano, nito izvunplanetno. I kak tochno stignahte do izvoda, che v tazi "chanta" shte ima mqsto za drug portfeil. Pulni gluposti portfeila si e ne poveche ot 400 evro mislq i tova e, kude gi bulnuvate tiq nuli v poveche ne snam, da ne govorim, che nishto ne garantira, che neshtata sa i originalni, kato gledam i loshiqt kontur na emblemata na Lv nishto chudno da e nqkoe mente za 40 lv. I poslednoto izrechenie ot statiqta me razbi- imala tq ogromna kolekciq, ot kakvo??? Ot menteta i grozni aksesoari li? Lichno az znam za edna chanta na LV koqto ima speedy 30 monogram, ima oshte edna dve grozni chanti na PP pokrai drujkata si Nikoleta i tova e. Kakvi drugi super skupi neshta ima taq smotla, bezdarna i s izkrivena fizionomiq. Nqma edna krasiva cherta v groznata si mutra tq, dori i Kobrata go e sram ot neq veche.

Коментирай

Istina

преди 8 години

Pulni gluposti portfeila si e ne poveche ot 400 evro mislq i tova e, kude gi bulnuvate tiq nuli v poveche ne snam, da ne govorim, che nishto ne garantira, che neshtata sa i originalni, kato gledam i loshiqt kontur na emblemata na Lv nishto chudno da e nqkoe mente za 40 lv. I poslednoto izrechenie ot statiqta me razbi- imala tq ogromna kolekciq, ot kakvo??? Ot menteta i grozni aksesoari li? Lichno az znam za edna chanta na LV koqto ima speedy 30 monogram, ima oshte edna dve grozni chanti na PP pokrai drujkata si Nikoleta i tova e. Kakvi drugi super skupi neshta ima taq smotla, bezdarna i s izkrivena fizionomiq. Nqma edna krasiva cherta v groznata si mutra tq, dori i Kobrata go e sram ot neq veche.

Коментирай

ДА

преди 8 години

Ам'чи те певАчките си падат по лъскавкото! ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.