Андреа спи с грим! (Няма да повярвате каква е причината)

https://hotarena.net/az-jenata/andrea-spi-s-grim-2 HotArena.net
Андреа спи с грим! (Няма да повярвате каква е причината)

Фолк певицата Андреа спи с грим!!

 

Да, певицата най-редовно пропускала задължителния вечерен тоалет и си лягала с макиажа, научи HotArena.

 

А причината съвсем не е суета или притеснение как ще реагира Кубрат на естествения вид на половинката си сутринта.

 

Истината е, че по този начин Андреа пестяла средства! Фолкаджийката не желаела да дава всеки ден по 100 лева за разкрасяване при Кирчо. От друга страна не можела да си позволи да излезе от тях без макииаж и поради тази причина пропускала вечерното разгримирване.

 

Прости изчисления показват, че само за макиаж тя трябва да дава по 3 бона на месец, а когато кара по два или три дни с разкрасеното си лице, Андреа спестява сериозна сума.

 

Източници на „Всеки ден” от фолк средите издадоха, че това е честа практика при много от певиците в този жанр и те често икономисват някой лев от услугите на някои от топ гримьорите на столицата.

2 Коментара

Кака Ти Тулка

преди 9 години

Ииииууу... пълен ужас, ако е така! Всяка жена, която си е лягала с грим знае колко е ужасно! Случвало ми се е да бъда твърде изморена, за да го махна - едно от най-гнусните усещания! А да не го махна на следващия ден и да си ходя с него не искам и да си представям!!!

Коментирай

JALO

преди 9 години

to4no

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.