Андреа свали маската: Страхувах се, че няма да ме харесат! (Вижте какво призна за връзката си с Кубрат и за скандала с Пайнер)

6381
10 Ноември 2015, 18:00


Фолк певицата Андреа за първи път свали маската си и откри без притеснения истинската си същност, видя HotArena.

 

В откровената си изповед изпълнителката разголи душата си и разкри кой е бил най-тежкият момент в живота й досега, какво крепи връзката й с Кубрат и защо Пайнер е затворена страница.

 

Под маската е Теодора

 

„Имаше момент, в който исках да стана Андреа, за да скрия себе си от хората, които злоупотребяват с мен. Имало е моменти, в които съм си мислела, че Теодора (истинското име на певицата – б.р.) не е достатъчно добра, но Андреа е. Затова винаги съм се крила зад маската на Андреа - защото мислех, че никой няма да хареса Теодора. Чувствах се слаба“, искрено разголва душата си певицата.

 

И допълва, че това е било в най-тежкия момент от живота й – когато загубила баба си. Възрастната жена цял живот е била упора на Андреа, но почива от рак. „Всяка нощ плачех в продължение на година. Исках пак да съм силното момиче, което бях преди“, спомня си Андреа.

 

В крайна сметка обаче Теодора решава, че повече не иска да играе роли, иска да свали маската и да покаже истинската си същност.

 

Сега смята, че единственият човек, когото има за по-силен и борбен от нея, това е Кубрат Пулев. Той винаги я съветва и подкрепя. А това, което е успявало да скрепи връзката им през годините, е било именно истинската любов, която изпитват един към друг.

 

„В отношенията ни няма как да има рутина, тъй като и двамата сме твърде ангажирани и все по-малко време успяваме да се насладим един на друг“, с усмивка споделя Андреа.

 

Кубрат е бил до нея и я е подкрепил изцяло и при решението й да напусне Пайнер.

 

Певицата е разочарована най-вече от различното отношение на компанията към изпълнителите си и лансирането само на определени кадри. През цялото време Андреа сама се е финансирала, сама си е търсила песни, клипове, проекти, но въпреки това е била задължена да дава всичките си авторски права на издателя- Пайнер. Андреа обаче е отстоявала правата си, като е била една от малкото певици във фирмата, която не се е страхувала да си казва мнението.

 

Сега, когато е извън компанията, има свободата да се развива. Подготвя проект с Отилия и Шаги, който много ще се хареса на феновете.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Браво
преди 2 години
-8
Браво! Смело решение на едно смело момиче. Винаги съм се чудил защо изпълнителите сключват толкова неизгодни за себе си договори и дават доброволно, а може би не чак толкова доброволно, повечето си пари на "Пайнер".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Trol
преди 2 години
-5
Който се е хвана с Николета затъна!!!Та и ти Андрейке така.Тръгнала си надолу бързо и болезнено
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tra la la la la
преди 2 години
-5
Пулев знае най-добре, какво е да си много добре платен роб.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Яница
преди 2 години
-11
Не са става за певица, за модел е много дебела така че да си стой вкъщи най-добре.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени