Андреа успя! Вижте как натри вирнатия нос на Митко Пайнера

https://hotarena.net/laifstail/andrea-uspia-vijte-kak-natri-virnatiia-nos-na-mitko-painera HotArena.net
Андреа успя! Вижте как натри вирнатия нос на Митко Пайнера

Фолк певицата Андреа успя не само да се реализира извън музикалната компания Пайнер, но и да натрие носа на нейния шеф Митко Димитров.

 

Половинката на Кубрат Пулев доказа, че е хитов изпълнител, за който всеки продуцент мечтае, видя HotArena.


Тя тотално прецака Митко Пайнера, като прави удар след удар в кариерата си. Последното й начинание е да заснеме нов клип в Дубай.

 

За амбициозните й проекти й помага нейният любим Кобрата, с когото скоро заминават за емирството за новото видео.

 

Това далеч не е всичко!

 

Андреа е номинирана в наградите „Биг Епъл 2016“ в категорията „Най-добра изпълнителка в Европа“. Нейната песен Passion е на шесто място в класациите на една от най-големите музикални телевизии в Гърция.

 

Фурията не спира дотук с проектите. В интернет Андреа обяви състезание, в което феновете й да изпращат клипчета как танцуват или пеят върху новата й песен „Полудей“.

 

Едно е сигурно – Митко Пайнера вече осъзнава колко много е загубил, разделяйки се с изпълнител като Андреа, пише \"България Днес.

18 Коментара

Голямо натриване на нос, да й завиди човек.

преди 8 години

Добре, че са чуждестранните изпълнители, че да запише дует с тях и покрай това да влезе в чуждестранна класация. Фенове изпращали видеа към новата й песен - такива клипчета се пращат на Азис, Мария и на всеки изпълнител, който призове феновете си. Ако трябва да говорим за успех в тези клипчета, то определено овациите обира Азис, защото "Хабиби" предизвика фурор сред тях. Относно това, че записала песен и направила клип в Дубай, че то всеки който вложи пари ще запише и песен и клип ще му направи зад Дубай. Така, че милата Андреа нека да си подсмърча и да се утешава, бездарницата. Доколкото я знам в момента си хапе големия задник от яд, че още по-бездарната Моника се подвизава в Пайнер.

Коментирай

haha

преди 8 години

"Virnatiq nos" hahaha ami da, s pravo e virnat, payner e imperiq, a nai-hitovite izpulniteli sa pri nego. A Teodora estestveno e out ot kartinkata.

Коментирай

Към Теодора Андреева

преди 8 години

Ти наистина ли смяташ, че ще пробиеш на място различно от това, в което си в момента с това, което представляваш? Живото ти пеене е истинско мъчение, както за теб самата, така и за околните. Не искаш да приемеш факта, че си доста пухкава мадама, а снимките са ти фотошоп от всякъде, в клиповете да не говорим, неузнаваема си. Единственото, в което си силна е порнографията, където в музикалния бизнес на запад, където искаш да се развиеш толерантността е нулева. Забрави да се сравняваш с Бийонсе, Риана и звезди от този ранг и да се вайкаш, че "и те правят така" - на тях мила най-голямата им сила е таланта (пеенето, живото пеене!!!), останалото е десерт, провокации и т.н нещо на което ти разчиташ изцяло. Не ставаш.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ааа, Моника пее много по-добре от нея!

Коментирай

!!!

преди 8 години

Хехех по-рано или по-късно нормално ще се случи това ! Митко късно осъзнал, че вече загуби най-безценния камък !

Коментирай

Т

преди 8 години

Грух!

Коментирай

Топалов хасан

преди 8 години

Тая дебела друсня и мангала некадърник Пулев. Отвратително съчетание

Коментирай

До Топалов хасан

преди 8 години

А кой си пък ти да говориш какви са били Кубрат и Андреа ? Какво си направил ти повече от тях, за да говориш какви са били ? Или в какво си по-добър от тях ? И да умреш от завист и злоба пак няма да промениш факта, че Андреа е най-успешната певица в България !!! Ти си просто един беден, жалосен хейтър който си губи времето на личности, който не обича !!!

Коментирай

отщ

преди 8 години

Като ви гледам в коментарите колко ви е яд и сипете злоба направо ми става жал за вас! Завиждайте! Андреа е най-добрата! Доказа се,че е успял млад изпълнител..И няма нужда от продуценти! Евала Андреа!

Коментирай

kapa

преди 8 години

Egati vampira !!!!!

Коментирай

true

преди 8 години

Каквото и да прави, колкото и пари да налива в нея, каквито и връзки и познати да задейства навън Кобрата, няма и не може да и купи- ГЛАС! НЯМА ГЛАСОВИ ДАННИ! Пълна бездарница във всяко отношение е! Бездарница е и това е, нито злоба , нито завист! Не може да пее! ТОВА Е!

Коментирай

Соня

преди 8 години

Добре, че е Кобрата без него и Пайнер кръгла нула.

Коментирай

до "До Топалов хасан"

преди 8 години

Много неграмотно бе миличка, какво точно означава "жалосен", я преведи, че в БГ език няма такава дума! А смисъл в последното ти изречение направо ЛИПСВА! Илитератка проста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

ъ

преди 8 години

То това да й е проблема само! Те нейните песни така или иначе не изискват някакъв кой знае какъв глас. Песните й са отвратителни, пошли и вулгарни като самата нея и като целият й ретро-имидж. Така че както и да ги пее, като са противни за слушане, като текст и музика, все ми е тая кой и как ги изпълнява.

Коментирай

BG

преди 8 години

andreja e palen bokluk otvsjakade

Коментирай

mariana

преди 8 години

a tati statia e pisana ot platenia draskach na Svirkoleta, zashtoot sega nali sa purvi priatelki a predi Andrea i se podigravashe sus statusi vuv Facebook, ama tova e priatelstvoto, za pari i PR i shte se ojeniat nakraia..

Коментирай

opa...

преди 8 години

Айдееее, и Андреа в Дубай! Че това емирство скоро ще стане бг колония! И верно , Митко Димитров много страда горкият, за Андрейчето! Вчера сучайно минах край Пайнер, гледам инженерът седи на стъпалата, рони ред сълзи, ред сополи , държи се за натрития нос и истерично крещи:''Андрейче, моля те върни се!''Ей, голям майтап сте, по смешни от ''Всички обичат Реймънд''!!!

Коментирай

къде

преди 8 години

успя да се навре в контейнера

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.