Андрей и Надя работят за бебе (Ето защо тя се върна при Арнаудов)

2627
07 Юли 2013, 15:00


Тв продуцентът Андрей Арнаудов и приятелката му  Надя Иванова упорито работят за наследник. Влюбените, които след седем години се събраха вече са готови за семейство, разбра HotArena.net.


Двойката имаше доста бурна връзка на млади години. Но пътищата им се разделиха и едва преди няколко месеца те се преоткриха отново.


Андрей успя да спечели пак сърцето на старото си гадже, като й показа, че вече е помъдрял и улегнал човек и се е променил доста в последните години. За разлика от времето, когато бяха гаджета, днес той е зрял и улегнал мъж.


Красивата брюнетка повярва на уверенията му, че няма да повтори грешките от миналото и не съжалява, че му е дала втори шанс. Двамата съжителстват в хармония и любов, което наскоро Надя потвърди лично.

 

„Аз съм различна, той е различен. Но това е все едно да сравня младо момиче и зряла жена.


И двете са разкошни проявления на живота. Младостта има своите прекрасни неща, както и младата любов.

Естествено, има и своите негативи, своите избухвания, експресивност, екстремизъм. Зрялата любов е изключително красива. По-мъдра в хармонията си, по-спокойна в случването си, по-щедра в търпението си”, споделя Надя.


Думите й бяха признание, че връзката й с Андрей е била бурна и драматична. И именно заради постоянните си и ожесточени скандали, двамата са се разделили, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени