Андрей си оперира очите

2218
05 Юли 2015, 16:00Тв продуцентът и водещ Андрей Арнаудов е свалил 10 килограма, оперирал е очите си и се е разделил с очилата. Телевизионерът е направо неузнаваем, разбра HotArena.


След операция на очите, Андрей се е отървал от проблема, който го тормози от детска възраст. Той вече дори може да вижда перфектно и без очила, пише „Уикенд“.


Откакто се е спасил от диоптрите, Андрей си е наложил и съвсем различен начин на живот. Благодарение на приятелката си Бориса Тютюнджиева, започнал да се храни здравословно, намалил и алкохолът.


Освен строгите диети, Андрей се подложил и на активен спорт, в резултат на което е свалил повече от 10 килограма. „Направо не можеш да го познаеш, без очила и така втален е съвсем различен човек”, коментират в светските среди.


Новата си визия Андрей демонстрира за първи път в един от последните епизоди на „Папараци”. Тогава Арнаудов отиде на крака в СЕМ, за да брани правото на фотографите си да запечатват всички възможни публични личности.


Зрителите обаче бяха по-впечатлени от визията му, а не от конфликта с Гергана Паси и семейството й. Соломон Паси и съпругата му се ожалиха, че са преследвани от папараците на предаването, но зрителите бяха по-заинтересовани от вида на Андрей.


Отстраняването на късогледството е струвало на Арнаудов няколко бона, но независимо от високата цена на операцията, Андрей бил твърдо решен да се подложи на нея. В последно време диоптрите му се качили главоломно и имало риск състоянието му да се влоши сериозно, колкото повече остарява.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени