Андрей водещ на турнето на Криско и Гери-Никол в Банско

https://hotarena.net/lubopitno/andrei-vodesht-na-turneto-na-krisko-i-geri-nikol-v-bansko HotArena.net
Андрей водещ на турнето на Криско и Гери-Никол в Банско

Телевизионерът и продуцент Андрей Арнаудов ще бъде водещ на първия концерт от турнето One Love, който ще бъде в Банско тази събота, 22 юли, узна HotArena.

 

Това е единственият концерт, на който Андрей  ще влезе в ролята на водещ. Именно в Банско ще бъде и абсолютно безлатно звездното представление. Сцената за събитието е дизайнерска и според запознати ще привлече вниманието на всички наоколо. Хип-хоп форматът си е поставил за задача да гради мостове на Балканите, информират организаторите.

 

На езика на музиката и на любовта Криско, „Ъпсурт“, Тони Зен, Слаткаристика, Гери-Никол и DJ Гоце ще рушат граници и предразсъдъци, напомня „Телеграф“.

 

Турнето продълажава на 26 юл – гр. Охрид, 27 щли – гр. Струмица, 17 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември – гр. Скопие, и завършва на 7 октомври в София.

2 Коментара

Да

преди 6 години

Андрей намери ли си гадже

Коментирай

16

преди 6 години

Да, тихо и скромно момче от ромски произход. Взел го по социална програма за интеграция на кюнците, но пламнала любоФ.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.