Андрей върти две наведнъж! Живее с Бориса, но в работата държи Надя плътно до себе си

3021
29 Октомври 2014, 14:29


Продуцентът Андрей Арнаудов е предприел доста хитър ход, за да не остане на сухо. Той бил наясно, че с Бориса няма кой знае какво бъдеще и е изчислил, че съдбата отново може да съедини пътищата им с бившата Надя, научи HotArena.net.

 

Опосумът продължава да бъде работодател на водещата на някогашното светско предаване „Елит“. Тя се изявява като глас зад кадър в таблоида „Папараци“. Дори се говори, че конкурира Николета Лозанова по заплата, и това било съвсем умишлено.

 

Андрей лекувал гузната си съвест, че е зарязал Надето цели два пъти, с високото възнаграждение, което й дава всеки месец.

 

Близки от обкръжението му разказват и друга версия, че Арнаудов не искал да затвори напълно всички врати към фината дама, тъй като бил наясно, че с Тютюнджиева няма да успеят дълго да мелят брашно заедно, пише в. „България Днес“.

 

Говори се, че Надя е човекът, който спасил Николета и възпрепятствал Бориса да стане водеща на „Папараци“. Тогава бившето лице на „Елит“ заявило, че напуска, ако ще се налага да работи с новата на Андро.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени