Андрей забранил на Бориса да разкрива за връзката им! Моделката му прави напук със снимки! (Вижте как го издаде)

3412
08 Март 2015, 19:00


Андрей Арнаудов е забранил на Бориса да разкрива за връзката им или да публикува техни общи снимки в социалната мрежа, узна HotArena.

 

Тютюнджиева обаче не е от жените, които се оставят да ги командват и хитро бяга по тъча.

 

Моделката се съгласила с условията на Андрей и спазва правилата му, но на ръба. Тя в действителност не публикува техни общи снимки, но винаги гледа да загатне присъствието и на Опосума.

 

Така например на едно от последните фотота Бориса позира пред бяло BMW. Моделката е постнала снимката съвсем небрежно, уж да поздрави феновете си за идващата пролет, макар че това не обяснява защо е хванала в кадър колата.

 

Освен това, Тютюнджиева е скрила регистрационния номер на автомобила, но не си е направила труда просто да не се снима до него.

 

Въпросният баварец е на Андрей Арнаудов, и по-точно служебен – на фирмата им с Иван Христов. BMW-то е разпознаваемо и Бориса знае това, неслучайно се е снимала до него.

 

Близки до моделката разкриват, че Андрей буквално побеснял, след като видял снимката във Фейсбук, и избухнал страхотен скандал между двамата. Своенравната красавица обаче отказала да свали снимката, напук на Опосума.

 

Неслучайно Арнаудов често се оплаквал пред приятели: „Тая Бо ни се води, ни се кара“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 3 години
0
Аз ако съм на Андрей ще си хвана едно обикновено красиво момиче и изобщо няма да се занимавам с манекенки златотърсачки........... Каквато ще е моделката такава ще е и никому неизвестната........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени