Анелия брои 4 милиона за новия си палат! Фолк звездата се нанесе в Драгалевци на рождения си ден

https://hotarena.net/laifstail/aneliia-broi-4-miliona-za-noviia-si-palat-folk-zvezdata-se-nanese-v-dragalevci-na-rojdeniia-si-den HotArena.net
Анелия брои 4 милиона за новия си палат! Фолк звездата се нанесе в Драгалевци на рождения си ден

След 3-годишна строителна сага Анелия най-накрая заживя в чисто нов палат в софийския баровски квартал „Драгалевци”. Певицата се е нанесла в къщата на рождения си ден – 1 юли, твърдят нейни колежки, узна HotArena.

 

С цели две години се е забавила работата по новия дом на заралийката в сравнение с първоначалните планове. По информация на „Уикенд”, парцелът е бил купен още през 2014-а, а желанието на Анелия било да заживее в къщата още през есента на следващата година. Работата обаче се оказала далеч по-сложна отколкото очаквала.

 

Докато поставят последната керемида и залепят и последната плочка в дома й, на изпълнителката на „Генерал” й се наложило да стане спец в строителството. Заради нелоялни майстори, които се опитвали да я излъжат, проучила всички строителни материали, цени и техники за строене и извършване на довършителни работи. Била решила да не прави компромис с абсолютно нищо и това се отразило на цената на жилището.

 

Говори се, че сумата, похарчена за къщата й, е ударила 3 милиона. Половин милион била цената само на парцела, а 20 бона струвало озеленяването. Оттам нататък започвали парите за архитектурен проект, строителни материали, електро- и водоснабдяване, довършителни работи и обзавеждане. Облицовката на сградата също била специална, а цената – още по-специална.

 

В крайна сметка обаче Анелия останала доволна от готовата си къща, в която вече се разхожда като кралица. За момента не е съобщено точно колко спални и бани има в нея, но изпълнителката разкри, че притежава собствен домашен киносалон. Тя дори се похвали как гледа филм, разположена в кожено кресло като в най-луксозните кина в чужбина.

14 Коментара

lilo

преди 6 години

А ДА 4МИЛИОНА...МИНИМУМ Е 24.... ХОТАРЕНА СТИГА ТЪПИ СТАТИИ!!! СКРЪНДЗАТА АНЕЛИЯ....ХАХА

Коментирай

да

преди 6 години

Дали този дом платен от Коко може би, не доведе до скандала и радялата им с Емилия. Мисля да. Емилия не иска да живее в някакъв си обикновен апартамент в София докато бившата на Коко харчи милионите му за супер луксозен дом, а и коя жена би се зарадвала.

Коментирай

з

преди 6 години

най-малоумната чалгарка, която няма и 2 000 думи в речника, ушат маймун

Коментирай

PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

преди 6 години

Не 4, а 40 милиона брои :D :D :D нямате равни в близането на задници на чалгарки и плейпатки. И като преувеличите и надуете реалната цена по-гот ли ви става? Изобщо не мислите с тия тикви, като пишете.

Коментирай

Да да.. Пълни глупости пишете и въобще не мислите!

преди 6 години

Да, това е много "умен" коментар! Със сигурност Анелия има достъп до банковите сметки на Коко и той й дава да харчи милиони (щото пък ги има, нали!). Как не! Имаш същото развинтено въображение като автора на тази статия. Със сигурност плаща издръжка за детето, със сигурност плаща разходи по училище и т.н., купува й дрехи и неща, когато е с него, но изобщо не вярвам всеки месец да й дава на ръка с повод и без повод хиляди и десетки хиляди, както го изкарвате. Работи от сума ти години, има познанства, контакти с най-влиятелните хора от цялата страна. Какво му е да си купи едно жилище след толкова години? Малко ли хора познава, които да могат да я уредят с добра оферта?

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 6 години

Я го знам туй селско чадо, до 30 години думаше и кат селска тетка, добре че чичо Пайнеро се усети,че е куха гадулка и говорейки така само смях будеше... И сельо Динев щом бега от нея- сметай! Ний от село си я знаем, куха се роди куха ще си мре, нищо че носи скъпи парцали. БТВ , АЛО, НАП!!!! Тая курва не крие ли данъци , участията наред ли са, я една проверка!

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 6 години

Тя тая един скъп клип не можа да направи, скръндзата.. всички режисьори и се смеят, как се мота, като има дава пари за клипове цицията и проста.

Коментирай

да

преди 6 години

Явно говориш от гледна точка на човек , който не е имал допир с построяване на жилище в Драгалевци или някой друг скъп квартал в София. Ще изкара тея пари за това жилище знаеш ли кога. Ако не плащаше луди пари за клипове, песни , от котюр дрехи и джипове за по 200 бона, можеше и да е събрала с 300 зора полвината от парите , които са дадени. Естествено, че бащата на детето й е подпомогнал да построи дом , в който живее и дъщеря му. Друг е въпроса, че рядко има толкова широко скроени жени , които да са ок с това. Относно парите на Коко, само може да се сетите , че явно още има след като Емилия не се поколеба да роди 2ро дете от него, което както тя каза е заченато на Бахамите. Сама каза , че той я е издържал докато е била бременна, така че парите също са фактор в цялата тая история, което не е кой знае какъв проблем , света се върти около парите и без пари сме за никъде.

Коментирай

йО

преди 6 години

ПРОСТА Ф'ЦА

Коментирай

5

преди 6 години

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!! От къде тая злоба??? Коментиращите тук явно всички са лични приятели на Коко и Анелия та им знаете банковите сметки, та и колко данъци крият. Хора, гледайте си личните животи, едва ли като напишете два злобни реда животите ви ще станат по-добри.

Коментирай

hah

преди 6 години

tazi glupendera na list ne moje gi napishe 3 mln hahah

Коментирай

ели

преди 6 години

какви грозни ходила е опнала ахаха

Коментирай

Да да..

преди 6 години

При условие, че вече веднъж й е подарил жилище, няма да й подарява постоянно нови и нови, само защото тя, както всеки човек, все иска повече и повече. Все пак той знае , че тя работи и не е умряла от глад, а и винаги може да продаде другото жилище и да вкара парите в това, което пак си е помощ от него, но не повече, отколкото е нужно. Той това, което се иска от него, го е изпълнил. Само защото преди 15 години е имал дете с някого, не значи, че цял живот е длъжен вече да задоволява всеки каприз на майката и да й предоставя все по-добри условия на живот през няколко години. Той ако е такъв, вие ще го изкарате най-златния мъж на света братче. Ама познавайки мъжете, нема ги чак такива златни!

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 6 години

Ква злоба, кви пет лева? Тъпото в България, че кухи курви, като Анелия се имат за вся и всьо, затова че разни малоумни пубер имбцили ги слуша и им се радват т,а те си мислят, че са звезди, артисти.. Сори, ама кръчмарска певачка, която няма 20 000 да си плати навреме клипа и рижисьорите са длъжни да я преследват, за да си плати не е никаква звезда, а обикновенна циркаджийка. Спецялно тая същата по интервюта съм я слушал.. е наистина е проста.Нито завиждам, нито искам да съм на нейно мясно, аз си правя гаргара с такива селяндурки, защото трябва да си знаят мястото. Относно проверката в НАП, задействал съм да инаправят проверка. И за ква мъка ми говориш, като си пека дупето в собственият ми баейн, докато се гавря тук с тия, които я защитават? ХОХОХ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.