Анелия показа уникално тяло в мрежата (Супер снимки)

https://hotarena.net/az-jenata/aneliia-pokaza-unikalno-tialo-v-mrejata HotArena.net
Анелия показа уникално тяло в мрежата (Супер снимки)

Тя се завърна и е по-гореща от всякога! Фолк певицата Анелия си пусна снимки от новата си фотосесия и изглежда невероятно на тях, видя HotArena.

Една от най-горещите звезди в поп фолка демонстрира зашеметяващи форми, с които спря дъха на мнозина. И затвори устите на зложелателите си, твърдящи, че вече не е сред най-горещите звезди на фолка.

Анелия си пусна снимки от фитнеса, на които показа, че е във върхова форма, а освен това изглежда феноменално. Изпълнителката каза \"Сбогом\" на излишните килограми, с които се бореше от известно време и си върна отличната визия и стройна линия.

Фолк звездата този път обаче избра да се погрижи за себе си, не чрез диети, а чрез спорт. Самата тя призна преди време, че й е писнало да подлага здравето си на различни рискове, само и само да бъде слаба.

Вместо това Анелия влезе в спортната зала и бързо си върна стройната фигура. А резултатът е зашеметяващ — тя изглежда по-добре от всякога и засенчва всичките си колежки.

Вижте сами в галерията по-долу.

15 Коментара

pinko

преди 7 години

Е, видяхме уникалното тяло на снимките от дискотеката с Ники М., които качихте миналата седмица. Не знам, без фотошоп-а нашите знаменитости отдавна да са се затрили.

Коментирай

!

преди 7 години

В мрежата ДА, то е ясно да живее фотошопа, я дя се рязвърти на живо наркоманката да я видим!

Коментирай

Ани

преди 7 години

Тя в Мрежата може да покаже много работи... всички знаем, че действително е тюленче и не отстъпва по килограми на Емилия :) Иначе снимките са супер!

Коментирай

Aха

преди 7 години

Хубав фотошоп,премерен,ненатрапчив..ако не знаеш как изглежда в действителност,има голям шанс дс се заблудиш..мдаамм..:) nice try...;)

Коментирай

АЛОУУ

преди 7 години

Преди седмица пя в МЕГАМИ И БЕШЕ СЛОН СУПЕР ДЕБЕЛ, ДАЖЕ Я СНИМАХТЕ С ПЕРУКАТА, ТАЯ БЪЧВА НЯМА ВТАЛЯВАНЕ С ФОТОШОП И БАБА Е МЕРЕЛИН

Коментирай

pppp

преди 7 години

Тези тренировки ще трябвa дa сa вълшебни!Зa еднa седмицa дa се рaзделиш с 10-15 килогрaмa!! Нямa и помен от мощнaтa гърбинa, дебелите ръце, корем в пети постоянен и зaдник двa декaрa.

Коментирай

azz

преди 7 години

Тая е по-зле и от Андреа! Направо си е сложила главата на друго тяло, за да станат тия снимки!

Коментирай

Надя

преди 7 години

Ама аз не мога да ги разбера тези хора! Ок, не се харесват, фотошопират се, няма лошо. Но при положение, че всяка седмица имат не знам си колко участия пред стотици хора, кого точно лъжат???

Коментирай

Мариела

преди 7 години

И аз това се питам, Надя:))))) Явно лъжат себе си:)))))

Коментирай

Оле

преди 7 години

Нищо,ама нищо общо с действителността!! Тези "снимки" , по-точно- фотошоп-рисунки идват сигурно в отговор на това,че заради снимките й от участия хората я определят като "трътла". Ами, за съжаление по дискотеките няма как да се обработиш с фотошоп наживо.. Няма лошо, ама вместо да се рисувате за по сайтове и списания,вземете се напънете за медец-два и влезте е няква форма..

Коментирай

sana

преди 7 години

ot tezi snimki edinstvenoto glavata e neina :D vsichko durgo e photoshop

Коментирай

mimi

преди 7 години

Kakvi sa tiq snimki ,za edna sedmica moje li da se stopish taka ,nie horata ne sme maloumni znaem kak izglejda aneliq na jivi xaxxaxaxa

Коментирай

dimito

преди 7 години

Te s Andreya shte scupyat Photoshop-omera vece

Коментирай

уууууу а

преди 7 години

Хахаха. Още една комплексарка която се фотошопира от главата до петите, а без фотошопа.....плашаааат кой с тяло, кой с фейс, кой с къси крака и несъразмерно тяло. Лощо е да си пълен с комплекси, лошооо ;).

Коментирай

Лилия Малкото Коте

преди 7 години

Анелия преди седмица я видяхме с Ники Михайлов на снимката какво финно и идеално тяло има...Кой е тоя фитнес дето тренира и за седмица правят чудеса...?!..Те и пластичните хирурзи немогат така...хахахахх..или фотошопа е е играл...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.