Анелия Раленкова се омъжи за милионер на 52 години (Задоми се с продавач на имоти)

6738
30 Август 2015, 10:26


Анелия Раленкова стана съпруга на американски милионер. Едно от „златните момичета” на Нешка Робева официално сви семейно гнездо с бизнесмена Джон, с който са двойка от 2002 г., узна HotArena!

 

Новото семейство се бракосъчета миналия уикенд, а кокетното тържество е преминало с малцина най-близки приятели, без излишна помпозност. Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика се престраши да се омъжи на 51 години. На първото си, вече семейно тържество, Анелия блесна в рокля с флорални мотиви, а не както повелява традицията да бъде в бяло. Вместо в Палм Бийч, където живеят, с Джон долетяха до София и узакониха връзката си у нас, пише „Уикенд“.

 

Американецът нямал нищо против сватбата да е в България, а това се наложило, тъй като булката много държала кумове да им бъдат Илиана Раева и Наско Сираков.

 

И тъй като политическите ангажименти и задълженията на кумата към Федерацията по художествена гимнастика не й позволили да лети до Щатите, младоженците й дошли на крака. „Анелия ми се обади по телефона от Америка и ми каза, че иска аз и Наско да сме кумове на брака и с Любовта на живота й Джон. Каза, че иска да се омъжи в България през август и на сватбата ще присъстват само няколко човека.

 

Шаферка и беше само Славея, защото Вили е в чужбина! Излишно е да казвам, че бях много щастлива и подготовката за събитието с всеки един детайл ми доставиха огромно наслада... Има хора в живота ти, за които разстоянието и годините нямат никакво значение, защото ги носиш винаги в сърцето си.

 

На тази сватба моето преливаше от Любов”, призна кумата Илиана. Ако се вярва на повелята, че която мома хване букета на булката, ще е следващата пред олтара, то Илиана и Наско ще се сдобият със зет в най-скоро време, понеже Славея грабна китката.

 

След 4 месеца Анелия Раленкова ще навърши 52 години, а бракът с Джон й е първи. Не, че в първа младост е нямала ухажори, дори напротив. Но всички те красивата грация гледала под лупа и с едно на ум, че се увъртат около нея заради името й, заради славата й. „Да, страхувах се, че мъжете ме ухажват точно защото съм известна. Така и не успях да преодолея този мой страх и може би това е нещото, което преди няколко десетилетия ми попречи да създам истинско семейство”, казва Раленкова.

 

Водена от своя предрасъдък, Анелия решава, че може да остане без съпруг, но не и без дете. Ражда го на 4 юли 1988 г., а датата, на която в САЩ празнуват Деня на независимостта, в последствие предопределя съдбата му. Кой е бащата на Владимир обаче и до ден-днешен е пълна мистерия, а гимнастичката пред никого не открехва своята голяма тайна.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени