Анелия разкри: Не мога да си харча парите!

1342
14 Февруари 2017, 13:00От много работа на фолк певицата Анелия не й остава никакво време за живот. Изпълнителката е една от най-успешните и най-търсените в бранша, но напоследък е твърде ангажирана, научи HotArena.


Заради претоварената си програма, фолк звездата се оплаква, че дори не може да си поживее спокойно. И почти не й остава време за почивка и забавления.


„Прави ми впечатление, че моите приятелки, които нямат толкова възможности, живеят много повече от мен. Аз не мога да харча парите си, аз само работя.

Но пък ми е толкова хубаво, когато видя семейството с и, че имат всичко, че им е топличко, че им е приятно, че правя някои неща за тях.


Това не означава, че не се глезя, но на празници, а и по-голямата част от живота ни е работа. Но ние си обичаме работата”, разкрива фолк звездата, пише "Телеграф".

Актуалната фолк дива споделя, че заради професионалните си ангажименти, не е успяла да си вземе почивка през януари цели две години. Но е категорична–ще намери начин да поправи тази ситуация.

Казала съм, че от другата година всеки януари месец това ще ми е начин на живот”, споделя тя.


Анелия определя себе си като работохолик и динамичен човек. Занимава се с много неща и извън професионалните й ангажименти почти не й остава време да се отдаде на живота.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
0
Ще иска да се отдаде на живота,ама като чета как живее,ще и бъде твърде късно!А в живота има време за всичко,стига да е умерено,преценено и на време! То нейното първо наистина е било грижата за близките,да им е топличко и да имат всичко ,сега работохолизма на Анелия се е превърнал май в изпепеляваща алчност..........за жалост това е тенденция,не единичен случай!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
Не бъркайте алчността с работохолизъм!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени