Анелия влиза в армията

https://hotarena.net/az-jenata/aneliia-vliza-v-armiiata HotArena.net
Анелия влиза в армията
Фолк звездата Анелия влиза в армията. Не на шега, гласовитата изпълнителка на легендарното „Погледни ме в очите“ е получила предложение да се присъедини към Представителния ансамбъл на Националната гвардейска част, след като бе отличена с грамота лично от генерал Боян Ставрев преди дни, научи HotArena.

Там солисти от десетилетия са Маргарита Хранова и Орлин Горанов, а Лили Иванова дължи чина си полковник именно на армията и на ансамбъла. 

По информация на „Всеки ден“ от няколко месеца се готви обновление на състава на трупата, която изнася концерти не само у нас, а и в чужбина и печели медали под ръководството на ген. Ставрев. Затова и съвсем скоро една от пионерките на модерната чалга у нас – Анелия, може да се присъедини към нея.

Оказва се, че тя е и любимка на военните и неведнъж е показвала афинитета си към униформените, включително с парчето от миналата година, превърнало се в тотален хит из поделенията – „Генерал“. Иначе Анелия вече е отличена за приноса си в развитието на културното сътрудничество с Националната гвардейска част.

4 Коментара

В е л и к и я

преди 7 години

Това е някъква шега , нали ....

Коментирай

rere до Великия

преди 7 години

Пише се "някАква" шега!!!

Коментирай

pff

преди 7 години

Значи изпя песента Генерал и я повикаха в армията. А за песента Аз съм дявола в ада ли да очакваме да я назначат на някакъв пост ? :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:

Коментирай

смятай!!!!!!!!!!!!!!!

преди 7 години

Ще припадна - една от пионерките на модерната чалга у нас – Анелия Че от кога има модерна чалга, тва е една циганска музика за кръчми и деградирали мозъци със съмнителен интелект ( и най-вероятно начално образование - от РОМСКИЯ етнос)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.