Анелия и Емилия отново продължават с общите снимки! Но и с лошите погледи една към друга (ВИЖТЕ)

10232
30 Ноември 2013, 17:30


Колкото и да се опитват да покажат, че вече не таят злоба една към друга, не им се получава. HotArena.net попадна на снимки, които взаимно си противоречат.

 

Досущ като латиноамериканската някогашна сага „Приятелки и съпернички“! Не знаем дали сте я гледали, но историята на Емилия и Анелия е досущ като сюжета на горе споменатата сапунка.

 

От врагове, заради един мъж на име Коко Динев, те стават приятелки. Макар и пресилено казано двете се опитват да покажат, че са превъзмогнали тревогите си по плейбоя и както е модерно да се казва вече са „над тези неща“.

 

От сдобряването излязоха снимки от купон в дискотеката на Коцето , в която една от чалга дивите имаше участие. А другата – така, наминала случайно. Пози, прегръдки и какво ли не видяхме.

 

На концерта на ТВ Планета сюжетът се повтаря. Отново общ кадър за спомен, но и още един – по време на общото изпълнение Емилия и Анелия гледали право една в друга, както можете да видите в галерията.

 

Присъстващи на въпросния концерт обаче твърдят, че погледите, които си хвърляли съвсем не били дружелюбни и доброжелателни.

 

С нетърпение очакваме следващия епизод на сериала – предполагаме, че ще са отново два фотоса от една вечер – на единия приятелски целувки и прегръдки, а на другия – скубане на коси.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2
преди 4 години
-2
Анелия с страхотна в тази червена рокля
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Митко
преди 4 години
-4
Емилия по ми харесва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени