Анелия и Емилия приятелки! (Вижте на каква цена)

4069
24 Юли 2013, 11:10


Анелия и Емилия наистина вече са приятелки, както се писа тези дни, но на каква цена… HotArena.net научи от собствени източници какво точно е сближило двете врагини.

 

Истината е, че насилието е събрало бившата и настоящата на Коко Динев.

 

Анелия първа протегнала ръка към Емилия, след като разбрала, че колежката й е била пребита от Коко. Запознати твърдят, че преди години и Анелия е усещала силната ръка на Динев.

 

Именно това става повод в трудния момент най-върлите врагини във фолка да се сдобрят.

 

Самата Емилия се похвали в свое интервю, че с Анелия вече са в добри отношения и са забравили за грозните скандали, с които занимаваха медийното пространство.

 

„Намерихме общ език“, обясни блондинката и добави, че уж децата са главната причина за сдобряването на двете фолк изпълнителки.

 

Емилия е категорична, че Коко Динев не е отправял ултиматум към двете, както се писа. „Никой не ни е принудил. Това бе наше решение“.

 

„Аз бях инициатор и съжалявам за нещата, които станаха. Не се гордея с тях“, доверява още Еми в интервю за signal.bg. Относно писанията, че тя е била пребита от Коко Динев, то изпълнителката казва: „Не съм жена, която ще се остави на такова нещо!“.

 

Междувременно, HotArena.net получи сигнал, че сдобряването им е фалшиво.

 

„Оказва се, че всичко това е поредния цирк в името на добрата реклама. Анелия не може да понася Емилия и пред свои приятелки сподели, че привидно се е сдобрила с колежката си, заради Коко Динев, който е и нейна експоловинка“, писа читател.

 

И цитира изказването на Анелия едно към едно:

 

„Емилия е толкова жалка. Мисли си, че след като ми взе мъжа, ще й простя толкова лесно? Нека да е спокойна, че й без това е в параноя, че ще й взема пак мъжа. Аз съм много над нея. Единственото, което може да й кажа е само „здрасти“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диньо Коков
преди 4 години
-1
Коко е трябвал по-рано да кютечи Емата и баджаначките отдавна да са станали приятелки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени