Ангел и Дорина — гаджета (Победителите в "Денсинг старс" се залюбиха)

3816
10 Юни 2013, 10:47


Звездите от „Денсинг старс“ Ангел и Дорина се залюбиха. Двойката, която победи в танцовото състезание успя да заблуди всички, че нямат чувства помежду си, видя HotArena.net.

 

От самото начало двамата си допаднали, а с времето се привързали силно един към друг. Но с нищо не се издали, че са заедно.


Ангел и Дорина с нищо не показвали нито пред колегите си, нито извън предаването, своите чувства, защото искали по честен начин да спечелят шоуто, без излишни PR стратегии. Единствените, които знаели за връзката на певеца и танцьорката, били Светльо, който си партнираше с Глория, и Калоян на Елен Колева.


„Ангел се влюби в Дорина веднага. На нея й трябваха дни, за да отвърне на чувствата му. Когато ги питахме дали са гаджета, те отричаха”, разказват от екипа. В петък вечерта обаче двамата победиха в оспорвана надпревара, оставяйки на второ място Стелла и Наско и Елен и Калоян — на трето.


Ангел се разплака от изненада, а миг по-късно колегите му го вдигнаха във въздуха. Единствената, която не успя да скрие разочарованието си, бе Стелла.


След угасването на камерите, блондинката изпаднала в истерия и започнала да обижда сценаристите и режисьорите на предаването. Ангелова толкова се вбесила от загубата, че върза тенекия на Сашо Диков, и не се появи на предварително уговореното интервю с него, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени