Ангелинка на Самоковеца се помпа с ботокс (Има нова тръпка)

2601
01 Декември 2014, 13:00


Ангелина на Косьо Самоковеца буквално разцъфна, видя HotArena.net.

 

Вдовицата на Константин Димитров е неузнаваема – подмладена и разхубавена, благодарение на няколко процедури при пластичния хирург и нова тръпка.

 

Тайнствен бизнесмен на име Николай кара сърцето на Ангелинка да пърха от любов. Дамата отделяла поне по час и половина на ден на прическата и стайлинга си, като единственият остатък от някогашното й „аз” били повече от скромните бакшиши, които оставя в заведенията.

 

Преди броени дни брюнетката посетила известна столична клиника по пластична хирургия в квартал „Манастирски ливади”, забеляза информатор на „Всеки ден”. След инжектиране на ботокс, Ангелина излязла с опънато като струна лице.

 

От години вдовицата не се вясва в Самоков и е прекъснала почти всички контакти с обкръжението на покойния си съпруг. Мацката върти няколко фирми в София, няма време и за единствения наследник на легендарния контрабандист Косьо-младши, който е заточен в частно училище в Англия.

 

Ангелина е загърбила проблемите, които я споходиха след разстрела на Самоковеца в Амстердам през 2003-а година. Заради него тя беше съдена, Комисията за незаконно придобито имущество и данъчните я преследваха години наред, но в края на 2012 година неприятностите й с държавните институции окончателно приключиха. В крайна сметка съдът нареди на вдовицата да плати 118 444 лева. - на толкова бяха оценени вила в Боровец и джип „Тойота”, продадени преди делото.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени