Англичани се женят 53 пъти

1267
19 Февруари 2014, 13:14


Лиза Грант и Алекс Пелинг на пръв поглед са най-обикновено британско семейство. Любопитен факт обаче, че двойката се женила вече цели 53 пъти, разбра HotArena.net.

 

Двамата се срещнали през 2008 година, влюбили се и след три години решили да се венчаят. Първата им сватба била в родния Манчестър и е единствената, която е традиционна—в присъствието на роднини и приятели.

 

Малко по-късно двойката заминава на меден месец в Австралия, където подновява брачните си обети. Толкова им харесало, че решили да го направят отново.

 

В желанието си да превърнат брака си в постоянно сватбено пътешествие двамата продали къщата си, автосервиза и всичко останало. Запазили единствено малкия си ван, с който обикалят света.

 

Оттогава двойката не спира да пътува и да се жени. Където и да отидат Лиза и Алекс се венчават според местните обичаи.

 

Лиза дори е запазила сватбената си рокля, която облича цели 14 пъти след това. Но не се притеснява да я смени, с каквито и да е други сватбени одежди или дори да остане топлес по време на брачна церемония при племето ембера в Панама.

 

Сватбените приключения на двойката не са само романтични, но понякога екстремни и дори опасни. Освен пред свещеници, шамани, жреци и различни Божи наместници, двамата се венчали дори от вуду магьосник.

 


В Колумбия Лиза за първи път се качва на магаре, а в Гватемала двамата трябвало да се возят на автобус, но хванати отзад в стил Супермен. След специален обред в стила на маите в Мексико, двойката се врича в любов и под вода.

 

Едно от големите им приключения е в Тексас, където на Алекс му се налага да улови булката си с ласо. Влюбените си казват „Да“ още в Португалия, Салвадор, Коста Рика и Турция, а междувременно си правят и блог, който става невероятно популярен.

 

След първите десетина сватби започват да качват снимки в социалната мрежа, а феновете им растат лавинообразно. Десетки фотографи ги канят във фотосесиите си, а в Испания дори взели участие в кампанията, рекламираща екотуризма в местните села.

 

Последната сватба, която съпрузите са сключили досега е в Турция. Брачна церемония 54 обаче вече се планира и то не къде да е, а в Средния Изток, пише списание „Стори“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 4 години
0
Шшшшшт,тихо да не чуе Антония Петрова-Бередин!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кака Кера
преди 4 години
0
тези като че ли сами себе си опитват да убедят
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени