Английските туристи пасти да ядат! Пиян до козирката, синът на Илия Павлов подлуди Марбея! Запива с майка си до сутринта

3624
04 Септември 2015, 14:00


Какво ли щеше да каже Илия Павлов, ако можеше да види в какво се е превърнал неговия наследник? Мадам Мулти е успяла тотално да разхайти Илия-Калоян, който е развил непреодолима страст към алкохола, научи HotArena.

 

Като една добра майка, която се опитва да компенсира непрестанната си липса, Дарина решила да подари на сина си почивка в курорта Марбея, където и самата тя вдигала наздравици с тузарските си приятелчета, пише "Галерия".

 

Илия бързо стегнал куфарите и пристигнал директно от Колорадо, където бе в ролята на прилежен ученик от биохимия в престижен университет. Щом стъпил в испанския курорт заедно с шумна тумба свои приятели, младежът бързо скъсал със задръжките.

 

Близкото присъствие на родителското тяло въобще не притеснило Илия. Дарина също не била възмутена от разгулния начин, по който се забавлява наследникът й.

 

Нищо чудно, като се има предвид, че самата тя постоянно обикаля по партита с компании, в които непрестанно се лее шампанско, вино и всякакъв друг алкохол. Явно и майка, и син са на един и същи акъл.

 

Може би не е останал посетител на Маребя, който да не е разбрал, че Илия-Калоян е отишъл там на алкохолен туризъм. Младежът обикалял по цял ден плажните заведения във видимо нетрезво състояние и въобще не бил поблазнен от идеята да се припича спокойно на слънце.

 

Вечер положението ставало съвсем неудържимо. Крещял, блъскал, смеел се истерично, скачал в басейните, като цяло подлудил всички наоколо.

 

На мацките явно това негово поведение не им е пречело, защото се блъскали коя да бъде по-близо до него. Илия бил видимо пиян, но и очевидно доста богат. А каква по-добра комбинация за бръмчалките?!

 

Дарина Павлова често се е изказвала моралистично от отношение на възпитанието на децата си. Явно обаче тотално се е провалила в тази своя роля. И трите й рожби живеят в различни краища на света, а ако съдим по Илия – им липсват първите седем, а може би и повече години.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
приятел
преди 2 години
0
Това вечееееее........вие познавате ли трите деца на Илия-мир на праха му. И момичетата и синът му,са изключително интелигентни,образовани и възпитани!Такова поведение,за което пишете,е абсолютно невъзможно за Илия-Калоян.Незная,кой е информаторът ви,но по скоро целите,да уроните нечии авторитет,нали така!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
eli
преди 2 години
-2
nqma 3 rojbi,a dve...neshto ne ste v chas!a i zashto da ne pie?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени