Ани Баракова с гадже милионер

2364
14 Ноември 2016, 12:11Първата отлюспила се депутатка в родния парламент–Ани Баракова се носи на крилете на любовта. Независимата законотворка от Пловдив, от известно време крие гадже милионер, научи HotArena.


От няколко месеца, бившата преподавателка по химия и биология в Пловдив, върти гадже от родния си град, за което нейни съседи твърдят, че е милионер.

Мъжът редовно я возел със скъпия си мерцедес насам–натам, а освен това спонсорирал преместването й от „Овча купел” в доста по-престижния квартал „Изток” в София.

Оказва се, че именно той е и причината за честите й отсъствия от парламента, пише „Таблоид”.


Доскоро Ани бе най-стриктната депутатка–не пропускаше заседание в парламента, идваше винаги преди 9 сутринта, като дружески си бъбреше всички партийни дейци. Откакто се е събрала с гаджето си обаче, неизвинените й се трупат с рекордна бързина и почти няма време да се весне на заседанията.


Прави впечатление обаче, че в последно време тя е доста близка с бившия червен депутат Георги Кадиев, който се говори, че няколко пъти я е оферирал да се присъедини към него, но тя дипломатично отказва. Дамата, освен това доста се е закръглила, въпреки новото гадже.

Преди време Баракова бе свалила доста килограми, но очевидно новия й любим предпочита по-кръшни форми. И няма нищо против, че се е окръглила толкова много.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени