Ани Цолова и Виктор се скараха (Водещата се сопва на всяка дума на Николаев, още малко и ще го набие)

4596
14 Май 2015, 12:27


Искри прехвърчаха вчера между водещите Ани Цолова и Виктор Николаев по време на целия сутрешен блок „Здравей, България“ по Нова ТВ, разбра HotArena!

 

Вместо да си подават реплики, екранните партньори се прекъсваха взаимно, дори си противоречаха, а накрая се сджафкаха открито в ефир, пише „Всеки ден“.

 

И двамата изглеждаха доста напрегнати и изнервени, но докато Виктор успяваше да запази някакво самообладание и да тушира напрежението между него и колежката му, то Ани направо бе кълбо от нерви, което всеки момент имаш чувството, че ще експлодира.

 

Двамата водещи проявиха особено раздразнение помежду си, докато течеше разговорът им с депутата от ДПС Йордан Цонев за КТБ. Ани и Виктор сякаш се състезаваха не толкова кой ще зададе въпрос на политика, а по-скоро как да се прецакат взаимно, коментираха зрители, изумени от нервността на водещите.

 

Половин час преди края на сутрешния блок нервите на Цолова съвсем не издържаха и прекъсната от Николаев, с ледено изражение на лицето го предупреди, че ако продължава да я прекъсва, тя ще млъкне до края на предаването.

 

Източници на „Всеки ден“ разкриха, че водещият на сутрешния блок на конкурентната Би Ти Ви Антон Хекимян всъщност е в основата на нервното напрежение на Ани. Журналистката от Нова била бясна на бившия си колега, че направил интервю с премиера Бойко Борисов, което отбеляза рекорден рейтинг.

 

Макар че самият Хекимян бе помлян по форумите заради лошото водене на разговора с министър-председателя, интервюто бе гледано от многобройна публика в понеделник вечерта – над 50% от зрителите. Цолова обаче била ядосана, че Антон им е „отмъкнал“ премиера за едночасов тв разговор и така ги е лишил от възможността те да го поканят в Нова и да блеснат с остри въпроси пред Бойко Борисов.

 

Заради това Ани излива напрежението си върху Виктор, докладват от коридорите на Нова тв.

Вчера сутринта обаче кавгите между двамата лъснаха в ефир и направиха крайно лошо впечатление на зрителите, които изобщо не можеха да разберат какво се случва между екранните партньори. В социалните мрежи дори тръгнаха пиперливи шеги, че двамата са станали накриво, не са си доспали или пък са имали семейни скандали и сега си го изкарват един на друг.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hifi
преди 3 години
-1
Аз пък мислех,че са влюбени и в един момент ще им попречат емоцийте
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени