Ани Цолова: Не ми е лесно! (Животът на водещата постоянни тревоги и напрежение)

3242
07 Август 2016, 15:00


Ани Цолова се оплака, че животът й никак не е лесен. Водещата сподели, че животът й е постоянна тревога, напрежение, емоции, научи HotArena.

 
Екранната половинка на Виктор Николаев просто е свръх емоционална, а понякога има склонност да драматизира. Иначе няма реални поводи да се чувства тъжна. Може би само един. Водещата на сутрешния блок на Нова тв все още не може да приеме загубата на баща си, а с времето болката й не намалява.  


Споделяла през сълзи и, че ако има още един миг с баща си, би искала да го запознае със сина си Калоян: „Прилича на него. Визуално на моменти много прилича. Много искам да види внука си”. А това, което би искала да чуе от татко си, е естествената необходимост на всяко дете да получи одобрението на родителите си. Така че Ани би искала баща й да й каже, че се справя като човек, че е на прав път и да не се отказва. 


Иначе животът на водещата е като приказка. Обича работата си, макар това лято да не се очертава с Виктор да излязат във ваканция. Щастлива е и в личния си живот. Има мечтаната къща с градинка, за която се грижи сама. Съпругът й Васил пък сам е направил навеса, който после боядисали заедно със сина им. 


Макар да се радва на щастие в професионален и личен план, на моменти водещата продължава да се бори с чувствителността си, която често не успява да скрие, както и с навика си да преувеличава събитията и непрестанно да ги анализира. Все пак има своите малки победи над себе си: „Като започнах в телевизията преди 13 години, бях девойка, която не знаеше какво не знае. На четвъртата-петата година, когато започнах да водя сутрешния блок, си дадох сметка какво не знам и самокритиката ме изяждаше до такава степен, че ми беше невъзможно да си върша работата. Преодоляла съм и това. Минала съм през периоди на улегналост, на агресия, на много емоции, отново на улегналост, сега идва период на нещо ново. И това е прекрасно, защото животът ми не е равен. Просто се чувствам жива”, категорична е Ани, предават от Уикенд.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени