Ани Цолова стана пепеляшка в палата си в Драгалевци, мести се в панелка

8757
13 Април 2017, 16:00


Сериозни битови неволи мъчат тв водещата Ани Цолова, узна HotArena.


Когато не нищи политиката в национален ефир, екранната половинка на Виктор Николев е заета от въпроси, които сякаш не отиват на звездния й статус. Въпреки че прибира солидна заплата и е разпознаваема от всички, Ани Цолова не може място да си намери. Преди няколко години тя се установи в двуетажен палат в полите на Витоша, в тузарския квартал Драгалевци.


Говорят, че къщата грубо й е излязла 400 хиляди евро, но е под ипотека. Сега, обаче, ще се окаже, че водещата е трябвало повече да внимава какво си пожелава. В желанието си да избяга от шума в столицата и да осигури спокойствие за нея и семейството си, тя си вкара жесток автогол. Ани Цолова все по-серизно обмисля да се раздели с имота, да върне кредита и да се установи в апартамент в София.


Неволите около къщата не са една и две. На първо място, разбира се, са огромните разходи. Само отоплението през зимния период достига 1000 лева на месец. Отделно всички сметки, данъци, поддържка. Дори заплатата на водеща на сутрешния блок не е способна да ги покрие. А да не говорим, че покрай работата, на Ани Цолова не й остава време да се погрижи както трябва за дома си.


Видимо напоследък къщата и дворът изглеждат доста занемарени. От други разходи на новинарката не й остава възможност да си наеме прислужници и чистачи и върши дори мъжката работа сама. Освен да чисти и да готви, Ани почиства двора от листа и коси тревата. Съпругът й Васил първончално е бил ентуасиазиран да върши тези дейности, но сега не си помръдва пръста.


А това допълнително вбесява Цолова. Третата причина да иска отново да се набута в апартамент е, че сега всеки ден губи поне по два часа в път от работата и обратно. А за нея това значи излизане в 3 посред нощ, пише "Ретро".

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени