Ани Цолова в тежка депресия! Ходи като клошарка с фас в уста, не прилича на тв звезда

10478
15 Декември 2017, 13:49


Тотален край изживява свалената от екран водеща на „Здравей, България“ Ани Цолова, която вече трети месец е аут от ефир, узна HotArena.

 

Доскоро едно от най-популярните екранни лица, с днешна дата тя е съсухрена и прилича повече на отчаяна от живота лелка, отколкото на тв звезда. За капак не влага никакво старание за външния си вид и се мъкне из софийските улици в раздърпани дрехи, без грим и с цигара в уста, уловиха я папараците на в. „Ретро“.

 

Цолова прекарва дните си в пълна изолация и единственото, което прави, е да пуши. Ангажиментите й са свързани с домакинството и воденето и взимането на сина й Калоян от училище. Очевидно след като е свалена от екран, набързо приятелите и колегите са забравили за нея и че някога е била водеща на сутрешния блок. Сега Ани няма с кого и едно кафе да изпие.

 

Откакто я свалиха изненадващо от ефир, не сме виждали Ани в телевизията. По всичко личи, че тя наистина е изгонена, иначе нямаме друго обяснение защо още не е тръгнало ново предаване с нея, както обявиха от ръководството“, коментират бивши колеги на водещата.

 

Цолова днес е неузнаваема - раздърпана, с рошава коса и навъсена физиономия.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коко
Преди 1 година
-4
Че тя винаги си е била навъсена!Отблъскваше зрителите с надменното си поведение и държание.Адмирации към ръководството на Нова,че я разкараха от ефира!Имаше нужда от нейната липса!!!:):):)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени