Ани Хоанг унижи Мона: Тая е ремонтирана от горе до долу и краде чужди мъже! (Какво още разкри годеницата на Люси)

https://hotarena.net/pod-pricel/ani-hoang-uniji-mona-taia-e-remontirana-ot-gore-do-dolu-i-krade-chujdi-maje HotArena.net
Ани Хоанг унижи Мона: Тая е ремонтирана от горе до долу и краде чужди мъже! (Какво още разкри годеницата на Люси)

Редакторска плесница

 

Ани Хоанг отмъсти публично за своя годеник Люси Иларионов, като скочи на Моника Валериева, видя HotArena.

 

Фолк певицата направи скандални разкрития за моделката, която постоянно обижда Люси в Къщата на ВИП Брадър.

 

Коя, по дяволите, е Моника?!

 

„Коя е Моника и какво е направила?! Парадира с една външност, която дори не е естествена. Ремонтирана е от горе до долу. Аз не се имам за голямата работа, но поне имам някакъв труд зад гърба си. а нейното име на какво се гради? На някакво тяло, няколко голи снимки и това, че краде чужди мъже“, избухна Ани Хоанг в интервю за „ШОУ“.

 

Тя недоумява как Валериева си позволява да критикува и обижда Преслава, която е светлинни години над Мона. „Ако зад името й стоеше нещо стойностно, щях да й кажа „Евала“. Но да плюе Люси, който 20 години гради името си, е смешно. Моника Валериева е просто Моника от Дупница“, продължава с нападките Ани Хоанг.

 

Виетнамката е категорична, че между Люси и Мона не е имало стари сметки за уреждане. Иларионов дори е снимал Валериева, преди да влязат в Къщата.

 

„Моника е такава – страхливка и лицемерка“

 

Факт е обаче, че конфликтът между двамата се разгаря все повече и повече. По време на лайфа снощи доста любопитни подробности излязоха наяве и истината за Моника лъсна.


Пред съквартирантите бяха излъчени грозни изказвания на Валериева относно Катрин Вачева. Мона намекна, че моделката всъщност е транссексуален мъж. След като видео с твърденията й беше показано пред всички, Валериева изпадна в истерия и бурен плач.

 

Тя дори пожела да напусне Къщата, обидена, че Биг Брадър я е злепоставил в ефир. „Моника е такава – страхливка и лицемерка! Вместо да се извини за думите си, тя иска да избяга от страх и срам“, коментираха в студиото на ВИП Брадър по време на лайфа.

 

Валериева дори инсценира, че получава паник атака, на което не се върза никой от съквартирантите й.

 

Стела Йорданова

16 Коментара

ani

преди 8 години

Otnovo smeshna statiq. Monika moje da e vsqkakva, no sum tvyrdo zad neinoto mnenie za Lusi i travestita Kartin. Ne si mislete, che shte q zlepostavite i nie shte sprem da q haresvame!

Коментирай

bobi

преди 8 години

A koq beshe tazi Ani Hoang??? Aaa tazi koqto spi s lusi, zashtoto ne moje da si plashta klipovete li ahahahahahahah

Коментирай

блаа

преди 8 години

Същата!

Коментирай

ж

преди 8 години

Що за глупости издрънкала Ани? Това мъжът да не е чувал с картофи или бостанска диня, та да го открадне някой? Той си има глава на раменете, взима си решения сам за себе си и отива където и при когото пожелае, точно както и жената. Не е някакъв неодушевен предмет, та да говорим за "крадене". Аман от подобни глупашки изказвания! И е ясно, че на Моника мястото не в ББ, с проститутския й занаят. Но Ани пак се е изложила с твърдението "коя била и какво била постигнала", сякаш единственото, което определя даден човек, е какво е постигнал на професионално ниво и ако няма кариера, не е нищо и никой. Най-великите личности на планетата на са променили хода на света с кариера. Никой не е отишъл да каже на Буда: "Абе какво правиш ти по цял ден и какви ги дрънкаш, никой не си, щом нямаш нищо постигнато в материален смисъл в живота си." Това, че за Ани най-големият прогрес в живота е да имаш някакви материални придобивки или хората да те познават и дотам й стига нивото, не значи, че това е абсолютна истина. Не че Моника е осъществила и каквато и да било вътрешна работа по себе си, от това, което виждаме. Изключително глупава, инфантилна, примитивна.. Нито в духовен план се вижда израстване някакво, нито в интелектуален. И стига с тази прехвалена визия. Правила си е промени, което не значи, че те непременно са били и "подобрения".

Коментирай

ж

преди 8 години

истина. Не че Моника е осъществила и каквато и да било вътрешна работа по себе си, от това, което виждаме. Изключително глупава, инфантилна, примитивна.. Нито в духовен план се вижда израстване някакво, нито в интелектуален. И стига с тази прехвалена визия. Правила си е промени, което не значи, че те непременно са били и "подобрения". Когато тя си мисли, че се усмихва, всъщност й се получава една разкривена, измъчена гримаса, но поне явно жената си е дала сметка, че изглежда зле в устата, щом сама го каза.

Коментирай

ж

преди 8 години

И какво пък толкова й открихте за харесване? Любопитно ми е, наистина. Явно светът достатъчно изглупя, та всеки може да намери своята аудитория и поддръжници, стига да се направи достатъчно популярен по някакъв начин. Колкото и да няма абсолютно нищо, за каквото да бъде харесван, все ще се намерят хора, достатъчно глупави да открият такова нещо.

Коментирай

me

преди 8 години

А аз да задам въпроса какво прави 24 годишно прилично изглеждащо момиче с 41 годишен мъж, които е отблъскващ, явно и интригант. Каквото прави Мария с Гущеров може би. Голяма любов няма що. Всичко е сметкаджийство. И Ани виетнамчето нямаше да е това без Люси който не само плаща клиповете, не само ги монтирва, но и здраво, ама много здраво я лансира в Пайнер. Така че, много ми е смешно как момиче продало се за малко слава съди друга която прави същото само, че не с един, а с много различни. Един дол дренки. Не че и Анито не се е ремонтирала ама айде.

Коментирай

Kрасимир от Дупница

преди 8 години

Моника Валериева е просто Моника от Дупница“, продължава с нападките Ани Хоанг.Ааххахааааа,не ставай смешна,Анче Хуангче!!Ами Катето от Ритон,знаеш ли от къде са и корените,къде израстна тя,а!Точно в тази Дупница,от където са тръгнали много артисти и певци-ама ти от къде да знаеш това,нали!Не визирам Сашка Васева,разбира се......въпреки че,защо пък не!! Ани Хуанг,от къде е,каква е,какво образование има,защо е със 20 години по-възрастен от нея мъж,не коментирам как изглежда .........Няма как да се напада,преди да си видиш кирливите ризи!И какво всъщност неверно каза Моника.......и защо ББ.го излъчи!!Защо прикриват едни,за сметка на други..

Коментирай

Аз

преди 8 години

Добре де, но в крайна сметка какво лошо каза Моника? Да коментираш фактите и нещо очеИЗБОДНО, че Катрин е чудовище и дори е по-грозна и от травестит го виждаме всички!

Коментирай

хахахах

преди 8 години

Гледам давали тук няколко човека пръстчета надолу, но никой не се осмелява да каже все пак какво има за харесване у Моника и не успява да скалъпи някакъв отговор. хаха

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Хвани едната, удари другата. Седнали няколко тунинговани кокошки да си скубят взаимно перушината. Hotarena взема дейно участие, та да очерни още повече всичките, с които бившия на Перката се е разнообразявал от скуката с умрялата риба вкъщи.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Хвани едната, удари другата. Седнали няколко тунинговани кокошки да си скубят взаимно перушината. Hotarena взема дейно участие, та да очерни още повече всичките, с които бившия на Перката се е разнообразявал от скуката с умрялата риба вкъщи.

Коментирай

---

преди 8 години

Хоангче, ами ти по-различна ли си от тази Моника, че така нападаш? Хаха, знаем те и теб колко си естествена, искрена и невинна :D

Коментирай

kat

преди 8 години

Kакво има за харесване у Моника??????????? Tova e vaprosat!!!

Коментирай

Dgd Mona!

преди 8 години

taq Monika e otvratitelen travers hahhaha trugnala da naricha Katrin muj, a tq da ne bi da ne prilicha na muj??? S toq izkriven ot ednata strana nos, prilichashtata na polov organ djuka i svitite ochichki e samo za nqkoe freek show... a kolkooo e tupaaa - "nesavurshenstva v harakterite" imala s Luci axaxaxax kuha leika ujassss kvo tqlo, kvi pet leva- vidiahme gi sus shimpanzeto Svetla kak si pokazvaha uvisnalite, izsmukani ot beloto zadnici xaxaxaxa nqma takiva gnusni ruce blqqqk i dvete vun ot kushtata - grozni, smeshni i maloumni jenichki

Коментирай

ujas

преди 8 години

Monika mnogo grozno momiche chudq se majete kak izlizat s neq ne gi li e sram ne gi li egnus ama ima edna pogovorka za vseki vlak si ima patnici

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.