Ани Салич спря кранчето на Бранко. Профуквал всичко по казина!

2312
06 Септември 2015, 17:27


Съпругът на водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич – Бранко, страдал от непреодолима зависимост към хазарта, узна HotArena.

 

 

Сърбинът обикалял тайно от жена си по казината. Опиянен от възможността за бърза печалба, Бранко дърпал ръчките на „едноръките бандити” в игралните зали, опитвайки се да уцели еднаквите символи, които да пуснат дъжд от банкноти.

 

 

„Нещо страшно е! По едно време бе здравата хлътнал и не излизаше от казината. Сигурно е похарчил десетки хиляди левове на комар. Толкова пари минаха през ръцете му, всичко потроши. Горката Ани, просто се съсипа заради неговата мания”, коментират колежки на журналистката.

 

 

Това не е единственият порок на Бранко. Доскоро той често посягал  и към чашката, може би подтикнат от непрестанния контрол, който му упражнявала Ани, пише "Уикенд".

 


Водещата, като една видна македонка, сложила под чехъл мъжа си още в началото на тяхната връзка преди 14 години. Бивши колеги на двойката от нюзрума на БТВ и до днес коментират как тя му взимала почти цялата заплата.

 


Ани била определила дневен лимит от 20 лева на по-богатия си, но и по безотговорен партньор. А Бранко чинно си купувал кафе, цигари и нещо за ядене.

 

 

Каквото успеел да скрие от жена си обаче, Бранко профуквал на автоматите в игралните зали. След това, може би от гузна съвест, Бранко правел кафе на Ани почти всяка сутрин. Понякога дори правел макарони на фурна или сръбския специалитет боб с пушени ребра, тъй като друго не можел да забърка. 

 


Макар че е в телевизионния бизнес повече от четвърт век, пред непознати Бранко се представял като „мъжът на Ани Салич”. На заврения зет хич не му било лесно да съжителства с три македонки вкъщи – Ани, майка й Златка и дъщеря им Хана.

 


Преди няколко години семейство Салич се сдобило с къща в софийското село Рударци. Там Ани Салич бързо се прочула като превзета особа.

 


Преди няколко месеца кметът на селото поканил за кръстница на детето си Ани Салич. „Бяхме изненадани от отношението й към Бранко. Командори го, а той я слуша за всичко. Бранко обича да си пийва, но тя не му разрешава. Сигурно, за да не я излага пред хората”, разкриха съселяни на известното семейство.

 

 

Запознанството на Ани и Бранко било в Нова телевизия. След това професионалния им път ги срещал още няколко пъти – в БТВ и Канал 3, докато двамата не разбрали, че искат да са заедно и в личния живот.

 


В началото на връзката им Бранко й подарил златен пръстен, който обаче не бил годежен. И двамата имали връзки, които прекратили, за да се отдадат на новата тръпка помежду си.Ани и Бранко заживяват в къща под наем, в която денонощно се вихрят купони. „В тези години се местехме като чергари на 6 месеца, парите все не ни стигаха. Имало е дни, когато Бранко се е прибирал с половин хляб и кисело мляко, но ги давахме на кучката, която беше бременна”, разкрива Ани. Първият им собствен дом бил панелка в „Люлин”, където комшия им бил актьорът Малин Кръстев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени