Ани Салич всяка сутрин гълта по шепа хапчета (Отговори и на нападките, че е откраднала предаване)

2483
27 Април 2014, 15:30


Суетата й със сигурност се оглежда в златните кубета на храм-паметника „Александър Невски". Бившите й колеги от Би Ти Ви още потръпват при спомена на грандиозните скандали, които вдига Ани Салич, когато я настъпят по опашката, научи HotArena.net.

 

Водещата на новини и новоизлюпен продуцент не даваше и гък да се издума за личния й живот, а сега е тръгнала да се завира в под домашното бельо на известните хора в България. Близки и познати възмутено я питат при всеки удобен случай дали това не е двоен стандарт, но тя има готови отговори за неудобните въпроси, пише в. „Уикенд“.

 

 „Моето предаване ще бъде различно от останалите в ефира, които търсят жълтото, сълзливото и евтиното. Не подценявайте негово величество зрителя. Създадохме култура на хората и сега те по-лесно могат да отсеят качествения продукт. Ще търся интересните истории за популярните личности и е крайно време те самите да осъзнаят, че им е нужно да ни съдействат. Спомнете си колко истории от личния живот на германския канцлер Ангела Меркел се появиха в немските медии.

 

Повечето излязоха от нейната уста. Тя е наясно, че гласоподавателите имат нужда да я видят без маската на умел политик", уверено ги реди телевизионерката, която скачаше на телефона при всеки публикуван материал, свързан с личния й живот. Скандалите с различни медийни началници явно са изтрити от съзнанието на Ани и тя безпроблемно премина от отбора на разпитваните в този на питащите.

 

Първото й предаване не се зарадва на голям успех и на всичкото отгоре я скара сериозно с бившата й дружка Нели Хаджийска. Двете едно време си правеха мили муцки по коридорите на Би Ти Ви, но това не им попречи да се хванат за наедрелите гуши в първия удобен момент. Първият топовен залп беше даден от Нели, която обвини Салич, че е отмъкнала цялостната концепция на нейното предаване „Търси се" и го е пренесла в „Извън новините".

 

„Мирише ми на истинско творческо безсилие. „Новото” предаване в 80 % е тотален копи-пейст на добре познатото и обичано „Търси се”. Зрителят обаче не е толкова глупав и остава верен на оригинала. Не можеш да откраднеш чуждия успех и да успееш с него”, написа Нели във „Фейсбук", а пред своите приятели дори се заканила да подкокороса продуцента си Денис Ризов към предприемането на съдебни действия. Денис едва ли ще се върже на тоя номер, още повече че и неговото шоу по Би Ти Ви е прекопирано от рожбата на телевизията майка – „Ах, тези муцуни".

 

„Смешно е в днешни дни да се обвиняваме в плагиатство, при положение че всеки гледа от другия и копира. Пуснете най-гледаните риалити формати и ще видите стряскащи прилики. Някои си плащат за лицензите от чужди компании, а други само сменят името и се хвалят пред света, че те са открили топлата вода. Нели едва ли си мисли, че като нейното шоу „Търси се" няма друго по света.

 

Това е изключително популярен формат в САЩ още от 80-те години на миналия век. Дали някой янки няма да й се обади и да я пита защо е крала от него", усмихва се роден продуцент. Ани Салич очевидно изповядва същата философия, но не забравя да обещае, че предаването й ще има съвсем друга схема на действие.

 

Важното в случая е дали зрителите ще припознаят формата или са пренаситени от предавания, в които звездите ни разказват едни и същи истории и не обелват дума за наистина интересните си преживелици. Салич очевидно е притеснена от новото си амплоа на продуцент. Тя заедно с мъжа си ще развиват формата, но нещата й не са никак сигурни. Ако няма рейтинг, много бързо шоуто й ще отиде в историята. Опънатите й нерви съвсем естествено гонят спокойния й сън и Ани търси помощ в блистерите с хапчета. Самата тя признава пред свои близки, че се е запасила с богат асортимент от различни антидепресанти и успокоителни, които гълта с шепи от Нова година насам.

 

„Всеки плаща различна цена за успеха и славата. Някои мои познати се борят с язви на стомаха, други станаха прекалено големи циници без капка съвест, а трети търсят най-новите чудеса на съвременната фармацевтика. Не крия, че аптечката ми е препълнена. понякога е изключено със собствени сили да преодолееш напрежението и умората. Важното е да не губя желанието си за работа и да обръщам достатъчно внимание на децата ми. Те не бива да страдат заради желанието на родителите им да градят кариера", обяви емоционално Ани Салич, която съвсем хладнокръвно е изтрила до един номерата на бившите си колеги от Би Ти Ви.

 

Повечето недоумяват защо доскорошната им приятелка не ги търси и не връща пропуснатите обаждания. Явно Ани е решила да отвори съвсем нова страница в живота си и е преценила, че старите другари едва ли ще й бъдат от полза в битката й за място под слънцето.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени