Ани Владимирова преживяла ужасна трагедия: Щях да извърша голям грях! (Всичко за драмата)

2912
20 Септември 2015, 16:00


Психоложката на риалитито „Фермата” Ани Владимирова има специална мисия в живота си.

 

Освен с консултация на десетки хора в нужда, тя се опитва да помага безрезервно на стотици непознати със своите съвети. При това без пари, научи HotArena.

 

Причината е, че преди време самата тя имала нужда от помощ и подкрепа. Тогава осъзнала, че не иска да прави пари на гърба на нуждаещите се, пише Уикенд.

 

Психоложката преживява ужасна лична трагедия, при която за малко не губи сина си. Момчето участва в тежък инцидент, при който изпада в кома. Майка му прекарва до леглото му повече от 20 дни, в които на няколко пъти е на крачка от пълното отчаяние и решението да посегне на живота си.

 

„Стигнах дъното на 17-тия ден от тая кома. Знаех, че до 20-тия ден ако не се събуди... Виждаше му се края, само едно сърце биеше, всичко друго бе вързано на апарати, а аз не спях, не ядях, чаках и се отчайвах. Реших, че щом той няма да живее, няма смисъл и за мен. Записах си час при нотариус, за да си направя завещание на роднините и да продължа да не се храня, докато не умра и аз. Не знаех, че на другия ден е денят на Пророк Илия. Събуди ме телефонът в 7 ч. сутринта, за да ми кажат, че синът ми е вдишал през апарата. Щях да извърша ужасен грях в отчаянието си...”, спомня си днес с облекчение трагичния епизод психоложката.

 

Когато синът й започва да се оправя, тя решава, че трябва да се отблагодари на Господ за добрината му. Връща се към пациентите си и търси начини да откупи „дълга” си пред Него.

 

Дава обет и взима категоричното решение никога повече да не изпада в отчаяни и да предпази и други от подобно усещане. Опознала колко е крехък човешкият живот, Ани си обещава да не го подчинява на материални блага, а да го отдаде на мисията си  - да споделя знания и умения с хората, които имат най-голяма нужда от нейните услуги.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени