Анита Мейзер държала роб 5 дни в клетка (Ужасяващи разкрития)

6193
26 Август 2016, 14:52


Анита Мейзер категорично си е падала по извращенията в секса, разказват нейни интимни партньори и добре осведомени приятели. Един от най-големите й сексуални подвизи е заключването на роб в клетка, когото тя държала под контрол в рамките на цели 5 денонощия. През това време Мейзер хранела партньора си пред решетките, а на каишка го водела до тоалетна, за да изпълнява физиологичните си нужди, научи HotArena.

Сред партньорите си Анита открай време е известна като нимфоманка и трудно задоволима жена. Особата й се разкрепостила, след като стъпила в Америка през 1998-а година, и нашенката изживяла лична сексуална революция отвъд океана. Живяла в посткомунистическа държава, кипяща от табута, Анита се преродила в Щатите. Още в първите години на престоя си в страната на неограничените възможности тя започнала да редува различни партньори, пробвала секс и с жена, участвала редовно в оргии.

Пикът на сексуалната й необузданост обаче настъпил, след като легнала под ножа, за да си увеличи гръдната обиколка. След като надула деколтето си до максимум, Мейзер моментално станала апетитна хапка за мъжете и често обичала да се озовава между двама-трима латиноси, като самата тя не крие, че най-добрият й секс е с цветнокожи, заради размера на мъжкото им достойнство.

Едно от най-интересните сексуални преживявания, за които Анита обича да разказва на пияна глава, е превръщането на партньорите й в роби. В жилището си в Америка тя имала специална клетка, в която затваряла мъжете и в рамките на няколко дни те й слугували досущ като роби или животинчета.

Мейзер се грижела за хранодена им, а на каишка ги водела да изпълняват физиологичните си нужди. Във времето Ани поставяла в робство десетки мъже, като рекордът й бил издръжлив роб, който цели 5 дни стоял заключен в клетка. Друга креватна изцепка на смуглата убийца е пищна оргия с още 17 партньори, в която тя участвала не в Америка, а във Варна.

Междувременно седмичникът „Уикенд“ разкри в новия си брой, че Анита е от ромски произход и истинското й име е Айше. Тя го променила през 1991 г. и се прекръстила на Ани.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ееее
Преди 1 година
-1
Какви са тези свободни съчинения?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
h
Преди 1 година
-1
dolno cigane
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени