Анита Мейзер излиза от затвора, роднините на мъжа й готвят линч за нея и дъщеря й

5276
18 Септември 2016, 11:00


В жестока война са на път да изпаднат роднините на покойния мъж на „бомбестата” муругавелка Анита Мейзер с цялото й потомство, дори с родителите й от разградското село Живково, които хабер си нямали от сексуалния живот на своята пораснала щерка, видя HоtArena.

Възрастните хора треперели от страх и дори престанали да вдигат мобилните си телефони на непознати номера. Сега единствената им голяма грижа било да опазят внучката си Джули от недоброжелатели. Момичето често плачело, изпадало в депресия и се чудело как може да помогне на майка си.

Същевременно сестрата на Ники – Милена Димова събирала всякаква информация за живота на брат си в Лас Вегас и във Варна. Искала да знае детайли от последния му ден и не вярвала на думите на снаха си, че в 3 през нощта е отишла да пазарува тоалетна хартия, оставяйки културистът сам да се разправя с непознати мъже. На своя страна успала да привлече братовчеди и приятели на Димов, които не одобрявали връзката му с варненката.

Близките на Ники не харесвали ромските корени на Мейзер, нито сватове от село Живково, с които не поддържали никаква връзка. Чудели се с какво тая кака е взела акъла на момчето им, но така и не могли да намерят логично обяснение. На тяхна страна били част от учениците на Ники във Вегас. Те все още не можели да повярват, че треньорът им току така е напуснал белия свят. За тях Николай бил повече от идол, защото постигали големи успехи на състезания. 

Същевременно, докато двете фамилии се точат една на друга излязоха резултатите от аутопсията на Николай Димов. За изненада на мнозина те оневиняват Анита Мейзер. Според тях културистът е издъхнал от асфикция. Задушаването от този род може да бъде предизвикано дори и с лек натиск по невнимание. Следвали няколко хрипа, преди душата да напусне тялото, категорични са експертите от София. Тяхното становище на практика оневинява Анита, която беше задържана като главен заподозрян за смъртта на Николай.

Силиконката попадна в следствения арест малко след като подаде сигнал за смъртта на съпруга й на 14 август. Паникьосана, тя смени няколко първоначални версии за случилото се, с което си навлече гнева на роднините на Димов. 

Последната й версия гласи, че с мъжа си репетирали номер. Ники искал да впечатли феновете си в Америка, демонстрирайки нечовешка сила. Особено важно му била да покаже номера с отвързването на свинските опашки пред мултимилионер, който бил впечатлен от силата и мъжествеността му. Един вид – номерът със свинските опашки бил с цел реклама на Николай. Почти със същата идея си направил и татуировка на Исус ден преди да издъхне.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени