Анита Мейзер лъска имидж във ВИП Брадър, гушва 30 бона, вместо да търка наровете

3983
02 Септември 2016, 11:56


Анита Мейзер е уговорила участието си в риалитито преди смъртта на Николай и сега може това да е нейният спасителен пояс, узна HotArena.


Скандалната миска бе оставена за постоянно в ареста и в момента очаква три експертизи, които могат да бъдат от решаващо значение за развоя на обвинението срещу нея. Доста е вероятно мярката й за неотклонение да бъде променена на подписка, гаранция или домашен арест. Ако това се случи тези дни, Анита няма да се прибере в дома, в който намери смъртта си нейното гадже, а ще бъде пратена директно в Къщата в Нови Хан.


Меейзер обжалва постоянната си мярка задържане под стража и с нетърпение очаква резултатите от съдебно-медицинската експертиза, която да докажат категорично при аккви обстоятелства и по какви причини е издъхнал Димов. Ако се потвърди нейната версия, че тя му е вързала свинките опашки, а той е трябвало да ги разкъса, обвинението срещу нея може да падне. Сега я грозят от 2 до 8 години затвор.


Също така се очакват резултатите от експертизи, които ще покажат дали в кръвта на двамата или химични вещества и какви точно са те. След това Мейзер и силната адвокатска хайка зад нея ще пледират невинност и пускане от ареста.


Ако съда одобри желанието им и експертизите го подкрепят, след броени дни Анита Мейзер ще пребивава за постоянно не в ареста, а в телевизора. Или поне до финала на ВИП Брадър. За да случи това, Нико Тупарев е впрегнал всичките си връзки по високите етажи на властта и е готов да плати колкото трябва гаранция, за да прибере "на топло" в Нови Хан скандалната миска.


Той се е аргументирал, че докато е в Къщата, тя няма как да се укрие или да извърши друго престъпление, нито да повлияе на процеса на делото. Ще повлияе единствено върху рейтинга на предаването, което става все по-трагичен. Още миналата година продуцентът е водел преговори с Анита, но тя е отклонила предложението му с аргумента, че има лични ангажименти.


Обещала обаче да се реваншира тази година и преди да бъде нарочена за убийца дала съгласието си да участва срещу сравнително скромния хонорар от 15 бона. До подписване на договор така и не се стигнало обаче, но ако нещата се развият благоприятно, Мейзер ще иска двоен хонорар, защото е истинска сензация в момента.


Освен че ще отърве ареста и ще забогатее, Анита вижда в участието си в риалитито и шанс да даде воля на чувствата и мислите си и да се разкрие напъно пред камерите. Така се надява да убеди зрителите щом за човек е всъщност и че не е способна да убие целенасочено, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-1
Когато влиза в БИГ Брадър, трябва много добре да преровят багажа и, да не е скрила в куфара си някоя свинска опашка. Продуцентите трябва да се погрижат за безопасността на другите квартиранти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Алина
Преди 1 година
-1
Това би било безобразие! Защо не спретнат шоуто в някой затвор, но да ги омешат мъже и жени, за да стане резила пълен! Не се знае до къде може да стигнем в нашата мила родна страна, но се надяваме да имаме сериозни органи и да се спазват законите поне преди избори.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
Преди 1 година
0
kurvata darta MRASNA I GROZNA za6to ni e


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени