Анита Мейзер си продава апартаментите

6310
29 Ноември 2016, 12:00Скандално известната миска Анита Мейзер си продава апартаментите във Варна. Брюнетката, която през август бе задържана за убийството на съпруга си Николай Димов, събира пари, за да излезе от затвора и да докаже, че е невинна, научи HotArena.


Както е известно, Мейзер притежава три апартамента във Варна, точно срещу правителствената резиденция Евксиноград. Източници издават, че брюнетката смята да ги изкара скоро на пазара, тъй като й трябват пари за независими експертизи, които да я изкарат невинна.


Със сигурност за продажба ще бъде обявено жилището на миската, в което бе убит съпруга й Николай Димов. И пак по същата причина, тя смятала да го продаде възможно най-евтино, само и само да се отърве от него, пише „България днес”.

Мейзер, освен това възнамерява да се освободи и от другите си притежания.”Мисис България” планира да продаде на намалени цени два от апартаментите си, които доскоро отпускала под наем.


Освен, че събира пари, за да излезе от ареста, където според нейни близки, живее в ужасни условия, Анита Мейзер събира около себе си и армия от адвокати и специалисти, които да я защитават. От САЩ е пристигнал и баща й, с когото бяха в лоши отношения, но в този труден момент, той й е протегнал ръка.


Именно таткото се грижи в момента за дъщеря й Джулия и се занимава с управлението на имотите й в САЩ. Въпреки че Анита има достатъчно имущество и средства в Америка, тя не смее да ги пипне, тъй като не е ясно върху каква част от тях семейството на мъжа й ще има претенции за наследство.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени