Анна Шехтова чака второ бебе

2882
08 Септември 2011, 23:16


 

Бившата моделка Анна Шехтова е бременна в шестия месец, а терминът й около Коледните празници.

 

 

Красивата блондинка е близначка на Боряна Шехтова. А пък бебето е от строителния предприемач Георги Василев. Двамата с Анна вече имат една дъщеря, петгодишната Виктория, но живеят без брак.

 

А пък бебето е от строителния предприемач Георги Василев. Двамата с Анна вече имат една дъщеря, петгодишната Виктория, но живеят без брак.

 

Въпреки, че е в напреднала бременност, Анна не е изоставила ангажиментите си в агенцията за преводи, която сама върти. "Посветила съм се цялата на нея и на семейството, сега нямам време за светски живот, партита и купони. Майчинството за мен е преди всичко друго", признава Шехтова.

 

Бизнесменът Василев е подсигурил не къща, а цял палат за двете си жени в полите на Витоша. Тримата живеят в огромен тризонет във френски стил. Къщата им почти няма стани, а само прозорци. 

 

Уникат в нея е кухнята, решена нетрадиционно – в яркожълто. Цветът бил избран според правилата на фън шуй, за да зарежда стопанката на дома с кулинарна енергия.

 

На новия член на семейството на първо време не му се полага отделна стая в тризонета, тъй като първите месеци ще спи в спалнята на родителите си. 

 

За раждането на бебето, чийто пол родителите още не желаят да разгласяват, Анна Шехтова очаква сестра си Боряна, която от години живее в ЮАР. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ж
преди 6 години
0
хайде догодина още едно женско!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
heh
преди 6 години
0
Анна Шехтова очаква сестра си Боряна, която от години живее в ЮАР. PRI TAKI !! xixi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени