Антон Хекимян вирна нос

1533
20 Февруари 2014, 14:04


Заместникът на Лора Крумова в „Тази събота“ и „Тази неделя“ Антон Хекимян е на път да остане без екип. Водещият така е подлудил колегите си от формата, че те масово напускат, разбра HotArena.net.

 

Журналистът така се увлякъл в ролята си на водещ, че от седмици буквално коли и беси в предаването. Въпреки че няма почти никакви правомощия, вече двама са напуснали заради поведението му.

 

„Настана пълна разруха. Капризите му са повече от тези на Лили Иванова. Непрекъснато изтъква, че всички са супернекадърни, а той е велик.

 

Маниерите му напомнят на един друг водещ, в една друга телевизия. Той обаче поне имаше подплата и култура, а Хекимян няма нищо насреща си”, жалват се хора в екипа на предаването на Би Ти Ви.

 

Възползвайки се от факта, че има висок рейтинг и е любимец на ръководството Хекимян тормозел всички наред–от гримьори и оператори, до редактори и репортери в предаването. Последните най-много си патели, тъй като виждал в тях именно голямата конкуренция.

 

Именно от позицията на репортер Хекимян започна преди 9 години в телевизията, а оттогава досега успя да мине през новините, сутрешния блок и вече води свое собствено предаване.

 

Възмутени служители споделят, че след напускането на първите им двама колеги, много други също се оглеждат за нова работа. Така пред водещия стояла реалната опасност да остане без екип в предаването.

 

И докато кадрите на медията напускат един след друг, ръководството обмисля нови рокади. По всяка вероятност Хекимян ще поеме ролята на водещ и в „Тази сутрин“ след оттеглянето на Косьо Караджов, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ахаха
преди 4 години
0
тоя педерас дето носи гаджето си в сладкарница неделя и докато ядат пасти му говори как ще му лапа си е повярвал много
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени