Антония от „Женени от пръв поглед“ мрънкала,  че Наско е стиснат (Двойката пред разпад)

2705
14 Април 2015, 11:53


Антония и Наско от „Женени от пръв поглед“ бяха давани за двойка за пример, а сега са пред разпад. Влюбените от риалити формата, неочаквано се оказаха забъркани в пореден скандал, научи HotArena.


Антония се оплаквала, че Наско не й угажда и е доста стиснат. Освен това, вместо да е с експресивен характер като нея самата, той се оказал по-сдържан и небрежен.


Антония се оплаквала, че Атанас не й е достатъчно отдаден и вместо да й посвещава цялото си внимание, след Барселона често я пренебрегвал. Липсвали и достатъчно жестове от негова страна, което било и една от основните теми на по-сериозни разговори по време на медения месец в Барселона, пише „Блясък“.


Наско правел всичко възможно, за да покаже на съпругата си, че държи на нея, но тя не спирала да го критикува, че не й обръща нужното внимание.


До този момент, той не е имал сериозна и дълготрайна връзка и все още не знае как да се държи. По всичко личи, че много харесва Тони и се старае да я направи щастлива, но явно има нужда от указания, тъй като не се чувства сигурен в действията си“, коментират техни близки познати.


Въпреки различията в характерите и темперамента си, Антония и Атанас държат да създадат здраво и сплотено семейство и вярват, че вече са узрели за момента, в който да имат деца. Именно заради общите приоритети и ценностна система мачмейкърите виждат общо бъдеще за тази двойка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени