Антония Петрова и Бередин разделени! (Той иска деца, тя го отряза)

2519
21 Август 2016, 12:00


Антония Петрова и мъжът й Александър Бередин преживяват поредната криза в отношенията си, научи HotArena


Перничанката, която преди няколко години сътвори невиждан панаир с отвличането си, отново е в тежки отношения с любимия си заради манията си по външността. Руснакът се видял в чудо от вечните претенции на любимата му за съвършенство и за кратко си взел почивка от нея. 


Двамата не са разделени официално, но си почиват един от друг. Той замина за няколко бизнес срещи без нея, а тя пък се уреди с почивка в Гърция уж, за да прави фотосесия”, коментират развръзката в живота на двойката запознати. 


Причината за проблемите в семейството по думите им са в напълно различните желания на съпрузите. Застаряващият милионер Александър искал малко повече да си почива, да създаде деца с Антония и да усети домашния уют в къщата им в покрайнините на Перник. В същото време на миската не й било никак до забавяне на темпото. Петрова настоявала, че е млада за подобни пенсионерски занимания и планувала пътувания, напирала за снимки и участия в де що има конкурси за красота и грация. 


„Вманиачила се е да докаже, че призът й Мис България не е случаен. След скандала около короната самочувствието й беше сринато и сега се бута навсякъде, за да се окичи с нова и нова лента и корона. Иска да покаже, че щом тук не я ценят, а в чужбина се умиляват от хубостта й, значи критериите ни не са правилни”, коментират още близки до пернишката миска. 


Един от най-големите ужаси в живота на Антония бил свързан именно с напълняването. За това и идеята за раждането и отглеждането на деца никак не й била по вкуса. За това и макар да не искала да предизвиква нови скандали около името си миската взела решение, че няма да става майка. Ако имала нужда от деца щяла да си осинови или пък да наеме сурогатна майка, която да износи плода й, без на нея да й се налага да разваля перфектното си тяло.


Бередин обаче не бил съгласен и това отдалечило съпрузите. Напоследък те прекарвали достатъчно малко време заедно, за да усетят всичките им близки, че в отношенията им има проблеми. Това обаче не било за първи път и всички се надявали, че скоро ситуацията ще се нормализира, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени