Антония Петрова пак я удари съчмата! ВИЖТЕ за какво се провъзгласи този път (сама си проси подигравките)

https://hotarena.net/az-jenata/antoniia-petrova-pak-ia-udari-sachmata-vijte-za-kakvo-se-provazglasi-tozi-pat HotArena.net
Антония Петрова пак я удари съчмата! ВИЖТЕ за какво се провъзгласи този път (сама си проси подигравките)

След като не спря да се фука със съмнителната си титла „Мис Русия”, Антония Петрова се самопровъзгласи за българската кукла Барби, научи HotArena.


Миската в последно време се изявява като коментатор по време на живите предавания на „ВИП Брадър”. Госпожа Бередин обаче не се набива на очи с особен интелект и коментари в десятката.


Антония отново заложи предимно на външния си вид, с който успя да шокира зрителите. Петрова смело заяви, че е живо копие на популярната детска играчка. Това за пореден път предизвика подигравки и смях, пише „Уикенд”.


Мнението на феновете на риалитито контрастират ярко на самооценката на миската. Докато тя се смята за идеал за женската красота, те смятат, че Антония изглежда повече от потресаващо напоследък. Като причина изтъкват множеството корекции по лицето си и неадекватното си облекло.


Това обаче не успява да срине завидното самочувствие на блондинката, която не спира да качва свои снимки в социалната мрежа и да се самовъзхвалява с всевъзможни нелепи титли.

7 Коментара

Iva

преди 8 години

Напротив-страхотен изказ ,точни и компетентни преценки!!!Най-интелигентната миска!Комплименти!!!

Коментирай

Ника

преди 8 години

Тя е страхотна! Пишете измислици само! Защо непрекъснато ви е в устите с лошо Антония Петрова! Такава злоба като вашата и отражение на завист, недъзи такива, симпатизанти на николетъъъ

Коментирай

колежка

преди 8 години

Не обиждайте и не коментирайте интелекта на човек,когото не познавате! Тони е изключително начетена,интелигентна и напориста дама!И само защото,имаше щастието да се омъжи за богат и добър човек,не ви дава право да злобеете и сипете помията си по неин адрес!Долно е!!!

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Трите коментара под мен са писани от един и същ човек и най-вероятно е Тонито. По-кротко, моля!

Коментирай

Dee

преди 8 години

Едно може да й се признае - има образование. Колко работи като юрист не е ясно, при положение, че все е по екскурзии и почивки. Това си е нейн проблем. Но за мен тази жена не е красива! Има правилни пропорции на тялото, но лицето й е прекалено дълго, веждите й имат ужасна форма и като се добавят всичките корекции (които личат от километри) е повече от видно, че не може да се нарече красавица. Не съм я виждала на живо и за чар и грация не мога да говоря, но ми се струва, че това самочувствие, което вади, е единствено на базата на парите на мъжа й.

Коментирай

f

преди 8 години

Vseki moje da ima obrazovanie. Za 1800 evro naprimer si kupuvash diploma vyv Vinsa dori i bez da hodish do tam. Stiga pisahte gluposti i ne stavaite naivni. Nqma universitet v Bg, koito da ne prodava diplomi, osovbeno ako imash pari i kontakti. Tova, che ima diploma, ne znache, che e uchila, kakto tova, che ima titla ot konkurs, ne znachi, che e krasiva.. Ochevadno!

Коментирай

Диди

преди 8 години

Навремето, когато и купиха конкурса "Мис България" в шоуто на Милен Цветков показа колко е интелигентна в действителност! Има напредък от тогава, определено, но си оставя пълен въздух под налягане и само една голяма претенция!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.