Антония Петрова показа пернишкия си дворец! Миската се опита да разсее съмненията, че след раздялата с Бередин тъне в мизерия (Много снимки)

https://hotarena.net/laifstail/antoniia-petrova-pokaza-pernishkiia-si-dvorec-miskata-se-opita-da-razsee-samneniiata-che-sled-razdialata-s-beredin-tane-v-mizeriia HotArena.net
Антония Петрова показа пернишкия си дворец! Миската се опита да разсее съмненията, че след раздялата с Бередин тъне в мизерия (Много снимки)
Миската Антония Петрова отново успя, да подразни последователите си във фейсбук с поредната си снобарска изцепка, видя HotArena.

Петрова използва възможността да се похвали с лукса , в който живее с родителите си в пернишкия им дом.

„Още не сме си развалили празничната украса ( какво да направя като толкова много си я харесвам ), но май вече е време! Обикновено, в моето семейство, традицията повелява това да се случва след Антоновден, така ще бъде и занапред! Обаче първо ще покараме ски - така е в зимните курорти, ските, при хубаво слънчево време и перфектен сняг, преди всичко!“, написа Петрова под няколко снимки, които щедро разкриват интериора на шикозни й дом. Безспорно семейната къща е просторна и удобна, обзаведена доста семпло. Припомняме, че в двора на замъка има и басейн, на чието дъно е изписана фамилията на семейството „Петрови“.

На всички е ясно, че коледната украса е само повод Тоца да демонстрира за пореден път, ниво и класа и да разсее слуховете, че след раздялата си с Бередин живее на „пост и молитва“.

За това е намекнала в изречението за зимните курорти и ските. Преди дни тя бе разобличена, че качва стари снимки от почивката си в Гърция през миналото лято, но не успя да заблуди феновете си, които забелязаха еднаквия маникюр, дрехи и интериор на снимките преди и „сега“.

9 Коментара

Истината

преди 7 години

Жени,като Антония Петрова винаги ще са добре,тъй като тя за разлика от кухите лейки е не само красива,но и интелигентна,образована,възпитана,от добро семейство.Тя е от жените,които могат да си позволят раздяла с мъж,тъй като са независими и сами могат да се справят повече от добре в живота.

Коментирай

ewj

преди 7 години

lele, na kakvo e zaprilichala..strashno e

Коментирай

Истината е друга

преди 7 години

А именно, че образованата и интелигентна жена не парадира с материални неща и не се опитва на всяка цена да привлече обществено внимание. Ако е толкова успешна, няма да има време да се занимава с качването на евтини и кичозни снимки нон стоп. А красотата също не знам къде точно я видяхте - в силикона в гърдите или в хилаурона в устните??? Това е риторичен въпрос. Или може би в плачевната й коса, която плаче за фризьор или поне за една боя за два лева, ако не може да си позволи фризьор? Или в кичозния й маникюр, който не отива на жена с класа и кариера?

Коментирай

тцтц

преди 7 години

пак ли този ЗВЕР БЕ

Коментирай

Gena

преди 7 години

Абсолютна безвкусица. По-добре да си наеме дизайнер да й оправи интериора.

Коментирай

1111

преди 7 години

Кое пък е възпитаното и образованото да се хванеш с дърт руснак заради парите му да го използваш да те води насам натам и да те прави мисис Русия и после като изсмукан лимон да му биеш шута.И най-нагло да заявяваш, че не си искала деца от този мъж, при условие че правихте 50 сватби и се кълнаяхте в голяма любов.Панаир на суетата това е Тоца Петрова.Можела да си позволи, като е можела, защо по-рано не си позволи някой млад в който е влюбена и на който иска да роди деца.Хайде стига хвалихте тоя алчен за лукс и парадност крокодил.Хората не са слепи.

Коментирай

едно голямо Нищо

преди 7 години

Аз ''дворец''-по ваши думи- не видях, а само няколко снимки на стая, обзаведена съвсем просто,с голи прозорци. Сигурно, след построяването на така наречения ''дворец'', не са стигнали парите им за пердета на прозорците.

Коментирай

?

преди 7 години

I kakvo raboti vaprosnata gospoja osven da hodi po pochivki?

Коментирай

Diana

преди 7 години

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee selski izepki s perdetata

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.