Антония Петрова се маже със свинска мас

https://hotarena.net/az-jenata/antoniia-petrova-se-maje-sas-svinska-mas HotArena.net
Антония Петрова се маже със свинска мас
Антония Петрова е в паника, защото свърши мехлема си от свинска мас, твърдят перничани. Рецептата е на знахарката баба Калина, при която скандалната миска ходила лично, научи HotArena.



Десетки перничанки, сред които е и скандалната ни миска Антония Петрова, луднаха по славянския мехлем за подмладяване със свинска мас. Жените в миньорския град се кълнат, че животинският продукт, смесен с невен и лайка, прави истински чудеса с бръчките и стриите.



Рецептата е на знахарката баба Калина, която живеела в околностите на пернишкото село Мещица. При нея лично ходела и Антония Петрова, за да си поръчва домашния крем за лице в индустриални количества.


Възрастната жена обаче починала наскоро на преклонните 84 години и сега миската и още много дами били в ужас, че вече няма кой да приготвя чудния продукт, пише „Всеки ден“.


Няколко козметични салона в Перник, Пловдив и София поръчали неотдавна домашния продукт за проба и с изумление установили, че действал безотказно. Стопявал подкожните мазнини, изглаждал бръчките и несъвършенствата.


Имало само един проблем — че бил много мазен и трудно се отмивал. По този повод перничани се шегували, че могат да познаят кой от съгражданите им се е мазал с помадата по лъскавия вид на лицето.


Антония Петрова заразила с тази нова мода голяма част от познатите си в София, които веднага зарязали кабинетите за ботокс процедури. Сред последователките й са телевизионната водеща Гала, както и фолк певиците Джина Стоева и Пепа Секса. Те решили, вместо да си инжектират субстанция, която повдига и опъва кожата отвътре, да минат на селската рецепта и останали доволни.



Ефектът бил същият като ботокса, но процедурата била на 100 пъти по-ниска цена и безболезнена. Проблемът обаче бил, че количествата са изчерпани, а никой не знае рецептата на баба Калина, в която имало още 4-5 съставки.


Тъй като приживе близките не приемали на сериозно възрастната жена, тя не ги посветила в тайната си. След като внуците разпродали наличните количества от мехлема, сега нямало кой да забърка нова партида от вълшебната помада.

8 Коментара

Мария

преди 8 години

ПЛАШИЛООООООО

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Да не е хванала пичи въшки, че се маже със свинска мас?

Коментирай

Иван

преди 8 години

Може и да действа мехлема, ама не на всеки! Доказателство- Антония Петрова........

Коментирай

Ева

преди 8 години

ОМЕКОТЯВА Й КРОКОДИЛСКАТА КОЖА.МАЗНИНКА.

Коментирай

Мими

преди 8 години

Никаква тайна не е този мехлем.Мойта баба го правеше за внуците си,сега го прави против подсичане на мойто дете.На водна баня се вари маста с невен и лайка(половин час), преди да се втвърди се слагат ампули А и Е ,може и малко лимон да се изстиска , става по-пухкав и това е .

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Здравейте,Мими!Може би не е тук мястото,но защо пък не! Моля Ви,напишете количествата невен,лайка и мас за приготвяне на кремa! Ще съм Ви много благодарна! Успешен и усмихнат ден!

Коментирай

Мими

преди 8 години

Кате, хич не му е тук мястото,но щом ни дават да се изявяваме,защо не. Невенът и лайката колкото са повече ,толкова по-добре .Те не са алергени ,така че не бой се.На мас ,колкото кофичка кисело мляко ,ние слагаме по две супени лъжици,общо 4 лъжици билки, но това е приблизително ,хващаме с шепа . Вит. Е не се намира на ампула , затова пукаме капсули,но е играчка ,а и маста съдържа вит.А,така че може без това.

Коментирай

Нина

преди 8 години

Билките в какво състояние са? Само изсушени, на прах или как?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.