Антонина Стоянова се опъна заради млад любовник (Фото как видимо се е подмладила)

2777
14 Април 2016, 14:47


Антонина Стоянова е направо неузнаваема! Бившата първа дама е опънала бръчки и в момента изглежда като ослепителна 35-годишна жена, видя HotArena.

От бръчките около устните и очите й не е останала нито следа, благодарение на специална разкрасителна процедура, която била повече от хит в Холивуд. Г-жа президентшата се спряла на метода, защото получила уверението на специалистите, че е напълно безвреден и не изисква поставянето на упойка, пише "Уикенд".

Въпреки това давал 100% гаранция, че заличава торбите под очите, пачия крак и всичко, което напомня за възраст и натрупан житейски опит. Пластичната интервенция била извършена в престижна швейцарска клиника, където специално нает медицински екип направил изследвания на г-а Стоянова, за да прецени има ли възможност за появата на нежелани алегргични резултати.

Оказало се, че всичко е ок и Антонина смело се доверила на козметиците. Така за по-малко от два часа съпругата на Бат` Петьо свалила няколко петилетки от лицето и се чувствала повече от щастлива. На приятелките си Антонина казала, че неистово се нуждаела от промяна след раздялата си с президента Петър Стоянов.

Истинската причина за интервенцията обаче била съвсем друг. От години край първата дама има и сърдечна заигравка с далеч по-млад мъж от нея. Той живеел здравословно, редовно спортувал, грижел се за външния си вид и настоял и тя да прави същото. Така, водена от добри намерения и окрилена от любовта на младока, тя започнала през ден да посещава фитнес залата. За своя радост установила, че потенето зад уредите дава резултат. Първата седмица от упражненията свалила над килограм и половина, а втората още толкова. Освен това се чувствала тонизирана и подмладена.

За да бъде щастието й пълно, се записала и на лифтинг. Така всички следи от възрастта й били заличени. Антонина пожелала да поставят перманентен вид на веждите и устните й, за да пести време от гримиране, пък ида бъде красива във всеки един момент от общуването си с младия мъж. 

За подмладяването си Стоянова се бръкнала с няколко хилядарки в евро. Цената една лифтинг процедура започва от 2000 евро и върви нагоре, като зависи от зоната за корекци. Кремовете, които пациентките ползват за възстановителния период са в пъти по-скъпи, защото имат за цел да подържат необходимата влага на кожата, която трябва да диша, а не да се допуска запушване на пори или поява на червени петънца. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени