Антонио Бандерас се бои от Мадона

2075
04 Септември 2011, 09:45


 

Въпреки че изигра на екран едни от на героичните си роли, в живота мачото Антонио Бандерас са оказа далеч не толкова смел. Жененият от години за Мелани Грифит испанец, не крие, че на младини сериозно се боял от Мадона.

 

 

Кралицата на поп музиката, която е блян за стотици хиляди мъже по света, се превърнала в истинска заплаха за Антонио. А причината била в нейната властна природа. Актьорът разказва, че в младите си години, когато все още бил млад и неизвестен, Мадона го набелязала като евентуален любовник.

 

 

За апетитите на известната певица към него, го уведомил лично режисьорът Педро Алмодовар, който ги и запознал. Малко след първата им среща, Алмодовар му споделил, че Мадона проявява далеч не само професионален интерес към него. Изгряващият актьор обаче изобщо не бил очарован от перспективата да сподели леглото на звездата и отклонил поканата. "Уплаших се. Тя беше силна и властна жена, беше ме страх да излизам с нея. Не исках да стана момчето на Мадона", споделя за миналите си тревоги Бандерас.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени