Антония Петрова и проф. Атанас Семов избраха Мис Несебър 2013

4120
04 Юли 2013, 11:12


 След продължителен спор заради много високото равнище на всички участнички журито, начело с Антония Петрова и проф. Атанас Семов от СУ короноваха новата Мис Несебър. Победителка стана Яна Неделчева, на 19 години. Тя впечатли всички с естественото си излъчване и лъчезарна усмивка, научи HotArena.net.


Несебърското барби и последна корица на „Плейбой” Ивелина Прунова връчи лентата на втората подгласничка – Неделина Маргенова, третата – Денис Хаджиева бе наградена от Мис и Мисис България Галена Димова. Със специалната награда "Лице на капитан Джак", връчена от модела Миглена Николова, си тръгна Николета Ангелова.

 

Момичетата дефилираха със спортно елегантни тоалети, бански и официални тоалети на „Phard”.

 

Най-забавен беше тура със задаване на въпроси към участничките – Антония Петрова ги подхвана с въпрос на кой известен автор е цитата "Красотата ще спаси света", кандидатът за президент и директор на Института по Европейско право проф. Атанас Семов не можа да избяга от стила си и попита коя държава в никакъв случай не бива да влиза в ЕС и защо протестират хората в София, а веднага след

 

това Ивелина Прунова върна темата на това „колко трябва да е гръдната обиколка на една плебойка"…

 

Галена Димова искаше да узнае „външната или вътрешната красота е по-важна", а специалният гост от Ница проф. Жоел Ридо накара кандидатките да говорят на френски, като момичетата му отговориха с „je t'aime” (обичам те).

 

Водещи на конкурса бяха журналистката Нина Никол и колегата й по Европейско право Борислав Хлебаров.

 

Участничките си тръгнаха с подаръци от „Кристиян оф Рома”, винпром „Поморие”, кораба „Капитан Джак”, спа-хотел „Персенк” – Девин, модна къща „Пфард”, вечеря и уикенд в луксозен хотел на морето, както и разходка с яхта.

 

Публиката не можа да скрие одобрението си за избора на журито и очаква забележителен успех на победителката в конкурса „Мис България”!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени